Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdíl mezi kondicionérem a balzámem

Od: biscuitgirl* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

víte prosím někdo, jestli je nějaký rozdíl mezi kondicionérem a balzámem na vlasy? Různě čtu, že by se po umytí měl používat kondicionér. Ale když jsem byla v drogerii, tak jsem narazila asi na jeden. Všechno ostatní byly balzámy. Je tedy mezi nimi nějaký rozdíl? Nebo se změnila jen terminologie? Dříve jsem vídávala v drogeríích mnoho kondicionérů, ale teď nemůžu téměř žádný sehnat.

Díky za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

kytka*
hodnocení

0x

rozdíl je jen v názvu,účinek je stejný

doplněno 11.04.10 15:42:

Používám balzán od Elséve a oplachuje se taky.

hodnocení

0x

Možná, že si to myslím blbě, ale já jsem přesvědčená, že kondicioner se oplachuje, ale balzám ne.*hi*

marenka*

Oni prodávají i bezoplachový balzám ;).. Já si většinou i s šamponem kupuju kondicioner, je fakt že poslední dobou to přejmenovali na balzám. Ale mám balzám na vlasy s výtažkem z býčích žláz *hi*, ten používám jednou za 14dní, vlasy se tím napatlají, ovinou nahřátým ručníkem a nechá se působit alespoň 10 minut. Vlasy jsou pak úplně jiné *uspech*

papene*

marenko, jsou zkrátka silné jako býk.:D

hodnocení

0x

Ono je dnes hodně šamponů už s kondicionérem, tak se nemusí používat zvlášť. Tzv. 2 v 1.

marenka*

Ale u nich jsem četla že nejsou dobré. Šampon smyje to co na vlasu nemá být, a kondík vlas poté obalí čímsi prospěšným. *nevi*

annafrudlichova*
hodnocení

0x

v dnešní době se tomu prostě říká balzám, protože to zní lépe než kondicioner. ale je to to samé. Rozdíl je jen když si koupíš třeba masku nebo výživu na vlasy, ta je inzenzivnější a neměla by se používat denně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]