Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty - kolik času?

Od: abobina odpovědí: 5 změna:

Zdravím Vás. Mám je dotaz : jdu poprvé na modeláž gelových nehtů a chtěla bych vědět, jakou časovou rezervu si mám vyšetřit. DÍKY za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To se nedá přesně říct, většinou kolem 2 hodin, záleží co se dělá, jestli jen francie, nebo menší zdobení, složitější, jestli se lepí tipy, nebo nanáší gel na přírodní nehty... a také záleží na zručnosti nehtařky a vybavení. Počítejte 2 - 3 hodiny...

bera*

Přesně jak píše atrama, záleží na zručnosti nehtařky a náročnosti. Byla jsem u ní 2h - dělala mi nové nehty, vč. tipů, barevné francie, tiskátek. Už to budou 4 týdny, půjdu na doplnění. Drží mi všechny skvěle, jen pod jeden se mi dostal nepořádek, ale dala jsem jim zabrat, takže jsem spokojená.

kattusca
hodnocení

0x

Souhlasím...cca 2 hodinky. Nehtíky už mám asi přes rok ale musím říct, že už mi nedrží tak, jako ze začátku... teď se mi zpravidla po dvou týdnech od doplnění udělá odchlip a pak když někde o ten nehet zachytnu nebo do něčeho cvrnknu tak mi uletí. Nevím, zda je to tím, že jsou ty nehty po takové době víc oslabené? Máte s tím také takové zkušenosti?

elena*

Zkušenost?...řeknu to jednoduše,nehtařka to začala flákat.

motokatty*
hodnocení

0x

kazda manikerka dela gelove nehty jinak.

Ja si treba neumim predstavit,ze bych u nehtarky sedela 2 hodiny.

Me tam moje dela francii 1 a 15 minut (maximalne), pokud mi cele nehty nalakuje barevnym gelem tak jsem tam hodinu... Kdyz jsem tam byla uplne poprve tak jsem si sve nehty dala jen zpevnit gelem a francii a byla jsem tam take hodinu. Mamce delala nove nehty (dlouhe) byla tam hodinu a pul...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]