Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
předem se omlouvám, pokud jsem špatně zařadila můj dotaz. Jak asi napovídá předmět, můj předmět se týká strií. Můj lékař mi řekl, že mám 2 kila nadváhu, a tak jsem zhubla, ale ne 2 kila, ale rovnou 10. No a udělaly se mi strie na lýtkách. Vím, že se toho už nedá zbavit, ale neznáte někdo něco učinného, aby mi to alespoň vybledlo? Předem moc děkuji.
Demmi,teď se zase omlouvám já. Lékař vám řekl, že máte dvě kila nadváhu? Podle čeho to určil? To je tedy věštec... a vy jste zhubla rovnou deset...jak jste to udělala? To vám ty dvě kila přišly moc?!
Ale zpět k dotazu ...strie vyblednou samy, můžete samozřejmě používat krémy, ale na naprosté zmizení nestaší ...bohužel ...
Casem vyblenou.
...mezi nama, 2 kila nadvahy predse nemuzou udelat strie!
Ale znam co na strie - dobreho plastickeho chirurga ...
Chlamáku, kéž bys měl pravdu, že na strie je dobrý plast.chirurg. Není tomu tak. Strie - to je vlastně potrhaná podkožní vrstva. O tom, jestli je budeme mít, nebo ne, rozhodují hodně naši předci. Prostě to po nich zdědíme. Nadváha tvorbě strií napomáhá, ale není rozhodující. Jsou lidé velice štíhlí a strie mají také. Můžou být i na lýtku, jak uvádíte Vy Jestli se zbavíte strií zaléží na elastice Vaší kůže. Ale NIKDY se jich už nemůžete zbavit úplně. Někomu pomůže se opálit - strie jsou pak méně vidět. U jiného to však vyvolá opačný efekt.
Víte co je dobré na strie? Naučit se s nimi žít .
mě také časem zmizely, udělaly se mi, když jsem přibrala a dost mě to trápilo hlavně na bocích. skoro bych ani neřekla, že vybledly, protože už ani nejde poznat, že jsem kdy nějaké měla.
o striích na lýtkách teda slyším poprvé, nejsou to spíš křečové žilky? ty jsou také do fialova a těch zbavuje o dost hůř, laserem nebo injekčně (nevím jak to přesně funguje)
Nemyslím, že by se vám udělaly strie několika desítek deka navíc. Spíš bych to typovala na suchou pokožku a větší napětí ve svalech při velké námaze. Je potřeba pokožku zvláčňovat, aby se ta potrhaná vrstvička kůže stáhla co nejvíc. Aby byla kůže pružná. Takže mazat, jemně masírovat, lhostejno jestli krémem nebo mlékem.
Nepoužívat mýdlo, které by drasticky odmašťovalo, ale jen sprchové gely.
Nemohu si zaboha vzpomenout, jak se to mlíko v lékárně jmenuje. Kupuji ho na léto. Báječně se vstřebává a nemastí oblečení a postele. Je pro alergiky a poprvé mi ho napsal kožař. Až si vzpomenu, vrátím se.
U-Lipolotion A je hodně mastný (zbytečně mastný) a méně mastný, ten te skvělý. cca 100 kč. Dokonce ho někdo tady doporučoval na atopický exem a problémovou pleť.
Moje neteř je štíhlounká, nikdy nedělala nějaký namahavý sport, nikdy rapidně nezhubla. A strie na lýtkách má od svých 18ti let. Před měsícem porodila mimčo a bříško má krásně čistý. Tak se v tom vyznej. Hlavně se tím nenechte deptat. Znám děvčata, která kvůli tomu nejdou ani na koupaliště. To je ale
. Kolikrát se trápíme kvůli nepodstatným věcem. Mě tatínek vždycky říkal toto - Jeden malý, chudý chlapec se trápil, ře nemá nové boty. Jen do doby, kdy uviděl hocha, který neměl nohy...
TEN priklad je trefnej s tema nohama! nekdy si rikam ze je na jednu stranu dobre ze vidime ve zpravach ty hruzy ze sveta ... clovek se tim probere a uvedomi si v jakem blahobytu zijeme! smutne je ze ale nekteri si ani toho nevsimnou a po zhlednuti nejake hruzy v tv zacnou napriklad nadavat ze nemaji vychlazene pivo a kde jake podobne kokotiny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.