Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
Prosím Vás pěkně všechny o radu. Je mi 17 let a s přítelem nám při sexu praskl kondom. Byla jsem z toho uplně na nervy, tak jsem hned po té (ccá 3 hodiny) navštívila gynekoložku a ta mi předepsala prášek proti případnému otěhotnění "ellaOne". Prášek jsem hned 3 hodiny po styku požila. Styk byl v neplodných dnech. Ovšem 2. 4. se mi měla dostavit menstruace a nedostavila
. Předmenstruační syndrom mám ccá 10 dní ( bolí mě celkem dost prsa a taky v podbřišku - ovšem takhle to mám před každou menstruaci.) Mohl způsobit opoždění mestruace velký stres? S přítelem jsme se bohužel rozešli a já prožívala hodně velký stres. Stresem jsem se i klepala. Vystresovaná jsem bohužel už od toho pohlavního styku, jestli nečekám mimčo. Děkuji za každou odpověď.
Kačenko asi nejjednodušší by bylo koupit si těhotenský test. Stojí kolem 50,-Kč a jsou dost spolehlivé
Kačenko, možná jste přistydla, uvařte si červené víno a vypijte hrneček, třeba se menstruace ,,prorazí,,. Jinak pak ten těhotenský testík. PT /stařenka/
Jinak ženský organizmus je dost citlivý na leco. Já samozřejmě nemám přímé zkušenosti, ale jen takový příklad: svého času bydlely studentky na Strahově v kolejích, a ty, které bydlely v bloku tuším XII (ale to neberte se zýrukou), který stál pod rušičkou, občas tyhle problémy mívaly a taky je to občas vystrašilo. S konkrétním případem si samozřejmě každá musela vypořádat individuálně (v tom vám zde poradili ostatní), globální řešení tenkrát spočívalo v tom, že jednak do zdí ploku zabudovali stínění olovem, a jednak tam přestěhovali chlapce.
doplněno 05.04.10 10:53:No a definitivní řešení přinesl samet a zrušení rušiček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.