Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opožděná menstruace x stres

Od: kacenka999* odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,

Prosím Vás pěkně všechny o radu:). Je mi 17 let a s přítelem nám při sexu praskl kondom. Byla jsem z toho uplně na nervy, tak jsem hned po té (ccá 3 hodiny) navštívila gynekoložku a ta mi předepsala prášek proti případnému otěhotnění "ellaOne". Prášek jsem hned 3 hodiny po styku požila. Styk byl v neplodných dnech. Ovšem 2. 4. se mi měla dostavit menstruace a nedostavila:(. Předmenstruační syndrom mám ccá 10 dní ( bolí mě celkem dost prsa a taky v podbřišku - ovšem takhle to mám před každou menstruaci.) Mohl způsobit opoždění mestruace velký stres? S přítelem jsme se bohužel rozešli a já prožívala hodně velký stres. Stresem jsem se i klepala. Vystresovaná jsem bohužel už od toho pohlavního styku, jestli nečekám mimčo. Děkuji za každou odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

4x

Kačenko asi nejjednodušší by bylo koupit si těhotenský test. Stojí kolem 50,-Kč a jsou dost spolehlivé ;)

pt®

Kačenko, možná jste přistydla, uvařte si červené víno a vypijte hrneček, třeba se menstruace ,,prorazí,,. Jinak pak ten těhotenský testík. PT /stařenka/

kacenka999*
hodnocení

Děkuji moc za radu :)

sebod*

Jojo, svařený červený víno a horká koupel. Opožděná menstruace může být způsobena stresem . Ale jak radí děvčata nede mnou, kup si test a víš, na čem jsi. A pak můžeš podle toho jednat. :)

marenka*
hodnocení

1x

Ještě bych dodala, i kdyby pomohlo to víno a měla jste slabší menstruaci, stejně si ten test kupte ;) Kdyby jste mimčo nechtěla, tak pro řešení této situace je dobré čím dřív, tím líp. Už kvůli Vašemu zdraví ;)

kacenka999*
hodnocení

Jojo dobře, udělám tak :) a děkuju moc :)

moxa*
hodnocení

0x

Styk v neplodných dnech a k tomu ta medikace - těhotenství je prakticky vyloučeno, takže klid :) Z vlastní zkušenosti vím, že zrovna když člověk "potřebuje", tak ta menstruace nejde a nejde ;)

hodnocení

0x

Jinak ženský organizmus je dost citlivý na leco. Já samozřejmě nemám přímé zkušenosti, ale jen takový příklad: svého času bydlely studentky na Strahově v kolejích, a ty, které bydlely v bloku tuším XII (ale to neberte se zýrukou), který stál pod rušičkou, občas tyhle problémy mívaly a taky je to občas vystrašilo. S konkrétním případem si samozřejmě každá musela vypořádat individuálně (v tom vám zde poradili ostatní), globální řešení tenkrát spočívalo v tom, že jednak do zdí ploku zabudovali stínění olovem, a jednak tam přestěhovali chlapce.

doplněno 05.04.10 10:53:

No a definitivní řešení přinesl samet a zrušení rušiček.

kytka*

Jo stres je pěkný neřád, a ženský organizmus-ten si dělá co chce,zrovna,když to nejmíň potřebujeme -stávkuje.Věřím,že vše ustojíte v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]