Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat, za poslední 4 roky jsem přibrala 20 kg, vážila jsem 58 - váha skočila na 80! beru antikoncepci Minisiston a doktorka mi řekla že mám v těle příliš vody, rozhodla jsem se ze sebou něco dělat, přešla jsem na zdravý jídelníček, jím 5x denně v normální množství zdravé potraviny, po půl sedmé večer nejím, dietu držím druhý týden a dole mám 4,5 kila, samozdřejmě i cvičím co druhý nebo třetí den, nijak náročně :D, chtěla bych se zeptat zda si myslíte, že vysazení antikoncepce by mi mohlo nějak pomoci v hubnutí a ,,shození vody" . Partner by i na tuto skutečnost přistoupil a kvůly mého zdraví by začal používat kondom, ale pořád si nejsem jistá jelikož gynekolog mi tvrdí, že má antikoncepce nezadržuje žádnou vodu.
Ano, často antikoncepce způsobuje zadržování vody a ztloustnutí. To je pravda. Jenže bez cvičení (nebo spíše pohybu-sportu, samotné cvičení třeba s činkami je na houby), u kterého se pořádně zapotíte to nepůjde. Také to "nejím po půl 7" je hloupost, bohužel dodnes rozšířená. Člověk má jíst naposledy tři hodiny pře spaním, něco lehčího samozřejmě, ale když někdo chodí spát o půlnoci, klidně si může v osm večer dát salát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.