Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo, co použít, aby gel po jednom dni z přírodního nehtu neodletěl?Pokud použiju tip a nanáším gel pouze na část svého nehtu, drží, ale jakmile mi vlastní nehet doroste, že není potřeba tipu, už je problém.Vydrží den max. dva.děkuji předem za rady.
asi ho mate spatne odmasteny a nemate nehet zbrouseny. nehet se musi jemne zbrousit aby byl rapaty a aby na nem gel drzel. take se musi odmastit a pote pretrit takovou specialni vodickou ktera docela smrdi.. uz nevim jak presne se to jmenuje uz jsem to nekolik let nedelala ( drive jsem si delala nehty sama protoze jsem nebyla spokojena jak je delaji v salonech) moje nechty drzely vzdy vyborne!
pokud vsechno delate tak jak jsem psala tak nevim v cem je problem ..
doplněno 02.04.10 15:19:omlouvam se ja nerekla ze jsem si doma delala akrylove nehty a ne gelove .. ale postup pripravy nehtu je stejny akorat se akrylove nehty nezapekaji :D a drzi lip.
Děkuji za rady.Koupila jsem si sadu od Cosmetic beauty Lada, na doporučení,že jsou kvalitní.K sadě byl přiložel i jakýsi nekyselý primer, kterým nehet před použitím gelu potřu, ale nemám pocit, že by to bylo lepší.Možná málo brousím, zkusím to.Akryl jsem zkoušela před pěti lety a vůbec jsem to s ním neuměla, nehty jsem měla velmi křivé a hrubé.Možná už je ale dnes akryl kvalitnější, než ten, co jsem měla kdysi.
nehet pečlivě ale opatrně zbruš,očisti lihovým čističem,potom potři malou vrstvou ultra bond- (něco jako primer) a pak nanes podkladový gel číslo 1.který v malým množství ale pečlivě vetři do nehtu...zapeč a pak hned hlavní gel pak zase zapeč a.t.d. Je to zdlouhavé,ale tak dělám nehty už přes 2 roky,mám přes 100stálých klientek a všem to drží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.