Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na přírodním nehtu gel nedrží

Od: lucie27* odpovědí: 6 změna:

Poradí mi někdo, co použít, aby gel po jednom dni z přírodního nehtu neodletěl?Pokud použiju tip a nanáším gel pouze na část svého nehtu, drží, ale jakmile mi vlastní nehet doroste, že není potřeba tipu, už je problém.Vydrží den max. dva.děkuji předem za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arimas*
hodnocení

0x

asi ho mate spatne odmasteny a nemate nehet zbrouseny. nehet se musi jemne zbrousit aby byl rapaty a aby na nem gel drzel. take se musi odmastit a pote pretrit takovou specialni vodickou ktera docela smrdi.. uz nevim jak presne se to jmenuje uz jsem to nekolik let nedelala ( drive jsem si delala nehty sama protoze jsem nebyla spokojena jak je delaji v salonech) moje nechty drzely vzdy vyborne!

pokud vsechno delate tak jak jsem psala tak nevim v cem je problem ..

doplněno 02.04.10 15:19:

omlouvam se ja nerekla ze jsem si doma delala akrylove nehty a ne gelove .. ale postup pripravy nehtu je stejny akorat se akrylove nehty nezapekaji :D a drzi lip.

monu*
hodnocení

0x

Mohu se zeptat,co používáte za gely,značku?A postup jak to delate?

hodnocení

0x

Moje žena měla podobný problém, gelové nehty jí držely sotva pár dnů.

Budu-li vycházet z její zkušenosti, přejděte na nehty akrylové.

arimas*

ano akryl je lepsi co se tyce trvanlivosti

lucie27*
hodnocení

Děkuji za rady.Koupila jsem si sadu od Cosmetic beauty Lada, na doporučení,že jsou kvalitní.K sadě byl přiložel i jakýsi nekyselý primer, kterým nehet před použitím gelu potřu, ale nemám pocit, že by to bylo lepší.Možná málo brousím, zkusím to.Akryl jsem zkoušela před pěti lety a vůbec jsem to s ním neuměla, nehty jsem měla velmi křivé a hrubé.Možná už je ale dnes akryl kvalitnější, než ten, co jsem měla kdysi.

elena*

nehet pečlivě ale opatrně zbruš,očisti lihovým čističem,potom potři malou vrstvou ultra bond- (něco jako primer) a pak nanes podkladový gel číslo 1.který v malým množství ale pečlivě vetři do nehtu...zapeč a pak hned hlavní gel pak zase zapeč a.t.d. Je to zdlouhavé,ale tak dělám nehty už přes 2 roky,mám přes 100stálých klientek a všem to drží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]