Nejste přihlášen/a.
prosím poraďte jak odblanit a prošpikovat zvěřinu konkrétněji zajíce a srnčí
Špičatým a ostrým nožem propíchnout tuhou blánu a opatrně ji odříznout.
Na prošpikování slouží speciální jehla.Když nemáme,udělám špičatým nožem otvor do masa a vsunu tam klínek špeku.Nic těžkého.Třeba někdo poradí nějaké fígle.
doplněno 30.03.10 21:40:Rádo se stalo a nechte si chutnat.
Na srnčím se odřezávají jen ty nejsilnější blány Já je ušmiknu a jeto. Jinak pak třeba když už krájím maso na plátky, tak sem tam nějakou blanku uříznu. Ale není nutné se zbavovat i těch slabounkých.. Zajíce není nutno odblaňovat vůec
Z lenosti to někdo nedělá.Záleží na názoru.Zkuste se letmo podívat sem, třeba Vám to pomůže udělat si jasno: google.cz/...
Odstraňte jen tu silnější a honem k dalšímu bodu vaření.Nebo Vám ještě zasmrádne, než ho dáte dělat.Máte už recept?
Já jsem teď našla odkaz na stažení kuchařky, ale nevím jestli to je zadarmo, alespoň u odkazu to nepíšou a je tam i receptík na srnčí
marenka a má stáhnout tu kuchařku nebo toho zajíce?
Já to ještě neviděla, ale proč by se to nehodilo.Mrknu na to ať se taky přiučím.
Mno jestli se nepodaří stáhnout zajíce, bude stažena kuchařka :D Vážně, to jsou videorecepry, srnčí tam dělají, je tam jak špikovat, jak odblanit kotletky, já si myslím že to je šikovný. Nebo ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.