Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odblanit a prošpikovat zvěřinu

Od: melt odpovědí: 15 změna:

prosím poraďte jak odblanit a prošpikovat zvěřinu konkrétněji zajíce a srnčí

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

4x

:) Špičatým a ostrým nožem propíchnout tuhou blánu a opatrně ji odříznout.

Na prošpikování slouží speciální jehla.Když nemáme,udělám špičatým nožem otvor do masa a vsunu tam klínek špeku.Nic těžkého.Třeba někdo poradí nějaké fígle.

doplněno 30.03.10 21:40:

*placni*Rádo se stalo a nechte si chutnat.:-P

melt
hodnocení

děkuji moc...

malvinka*

Přesně tak jako plíčky *stop*ty já nemusím.

papene*

*bzum*No jo, vždyť vy jíte jenom nějaký bobule a zrní.*blee*

*cert*Nekaž nám chutě.*haha*My se stejně nedáme:-P

melt
hodnocení

prosím chci Vás ještě poprosit jak na to odblanění nějak se nedaří...děkuji

sebod*

Na srnčím se odřezávají jen ty nejsilnější blány Já je ušmiknu a jeto. Jinak pak třeba když už krájím maso na plátky, tak sem tam nějakou blanku uříznu. Ale není nutné se zbavovat i těch slabounkých.. Zajíce není nutno odblaňovat vůec

melt
hodnocení

jsem nějak na rozpacích jestli tedy odblaňovat zajíce nebo ne

papene*

Z lenosti to někdo nedělá.Záleží na názoru.Zkuste se letmo podívat sem*cteni*, třeba Vám to pomůže udělat si jasno: google.cz/...

doplněno 01.04.10 17:12:

:)Odstraňte jen tu silnější a honem k dalšímu bodu vaření.Nebo Vám ještě zasmrádne, než ho dáte dělat.Máte už recept?

melt
hodnocení

jakože nic moc jak to odblanit jsem nenašel,ale děkuji moc

cyril*

Na to by mohl odpovědět nejlépe nějaký sexuolog nebo sňatkový podvodník.

marenka*
hodnocení

3x

Já jsem teď našla odkaz na stažení kuchařky, ale nevím jestli to je zadarmo, alespoň u odkazu to nepíšou *nevi* a je tam i receptík na srnčí

igalerie.cz/...

papene*

marenka a má stáhnout tu kuchařku nebo toho zajíce?*nevi*

doplněno 02.04.10 09:50:

;)Já to ještě neviděla, ale proč by se to nehodilo.Mrknu na to ať se taky přiučím.*smich*

marenka*

Mno jestli se nepodaří stáhnout zajíce, bude stažena kuchařka ;):D Vážně, to jsou videorecepry, srnčí tam dělají, je tam jak špikovat, jak odblanit kotletky, já si myslím že to je šikovný. Nebo ne?:(

melt
hodnocení

Děkuji mnohokrát za odkaz. Už jdu na to. Není nad názorné ukázky. Ještě jednou děkuji.

cyril*
hodnocení

0x

Na zvěřinu jedině od lesa! *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]