Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Džíny, které barví

Od: coccinelle* odpovědí: 3 změna:

Mám velmi hezké tmavé džíny, které však bohužel nepříjemně pouští barvu a to nejen při praní, ale bohužel taky při běžném nošení (takže spodní prádlo pod ně nosím pouze tmavé, nechci-li mít bílé kalhotky s modrým nádechem...) Stalo se vám to už taky někdy? Nemáte někdo tip jak barvu "ustálit"? Uvítám jakoukoliv dobrou radu. Díky Julie

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

1x

Julie, trošku pomůže vymáchat je v octové vodě. Ale jednou jsem taky takový rifle měla a špinily pořád. Svým způsobem to je kazový zboží a dalo by se reklamovat.*nevi*

luciferkaa*
hodnocení

0x

existuje aj fix na farby(v obchode s farbami na latku), alebo spominana ostova voda, ale tak aj po 2-3 vypraniach stale pustaju farbu, asi by som ich isla reklamovat..

kytka*
hodnocení

0x

Také mám jedny takové, už jsem se naučila také pod ně nosit tmavé prádlo. Bohužel mi dobře padnou ,tak je nosím, jinak už by letěly.Ale je pravda, že je tolik nenosím jako jiné. Ten ocet to trochu zastaví, ale barva pouští stále.Jestli máte možnost tak je reklamujte, já lístek hned vyhodila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]