Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtela jsem se zeptat zčeho mužou pálit nehty? Koupila jsem si lak na nehty -zpevnovač a po nalakování se to nedalo vydržet... strasne me ty nehty pálily.. muzete mi prosím poradit co to je?
Děkuji
prave na laky alergii nemam, mužu říct , ze už asi 10let si lakuji nehty. chodím do vlasové kosmetiky na značku ´Four Seasons´ a prave zakoupila jsem si novou lahvicku. Je to lak pro zpevnení mekkých nehtu a při me profesi tuhle peci urcite potrebuji.. nehty mam po nem krasne, pevne a dlouhe. jen jestli ted do laku nepřimichyli neco navíc-težko ríct.. 2-krat co jsem se sním lakovala to bylo nesnesitelne a ted po třetí jsem si uz na nehty dala barevny lak z DM drogerie a muzu rict bolest jsem už nepocitila... Tak tedy nevím čím to je?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.