Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mykóza - krvácení

Od: janulek odpovědí: 7 změna:

Zdravím, doktor mi řekl že mám mykózu, dostala jsem čípky a měla jsem je brát tři dny, řekl mi že sex pro mě není tabu, ale s přítelem sme se milovali dva dny potom co sem dobrala ty čípky, chvíli po vniknutí sem musela na záchod, kde jsem zjistila že krvácím, ale jen v té chvíli pak už to bylo dobré...má to spojitost s těmi čípky nebo sme se milovat neměli?Děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

malvinka*
hodnocení

0x

Zánět nebyl zřejmě zcela zaléčený, uvnitř se hojí vše pomaleji. Také je otázkou zda nebyla narušena sliznice po styku.

doplněno 23.03.10 21:13:

Vyřaďte z jídelníčku sladkosti a nahradte laktobacily.

lidus*
hodnocení

0x

vaginální mykóza léčená čípky a sex? Tak to slyším prvně! Pokud je mi známo, tak až do vyléčení žádný sex a zaléčit i partnera.

janulek
hodnocení

a jak dlouhá doba je do vyléčení?dostala jsem 3 čípky a poslední sem měla v sobotu a ted už mám jen mastičku, ale doktor mi neřek , kdy to bude dobrý.

lidus*

tak trochu to musíte poznat subjektivním pocitem nebo jedině laboratorní vyšetření. Pokud máte čípky s antibiotiky tak 3 obvykle stačí.Jaká mast, Clotrimazol nebo jiná? Váš lékař by vás měl o všem informovat, ten můj to dělá.

1jara*

Pokud se vyléčite a partner ne, tak vás opět nakazí.

teri*

prostě pokud máte obtíže i po těch 3 čípcích,zajděte znovu k lékaři. taky se mi stalo, že se mi to úplně nevyléčilo

janulek
hodnocení

čípky jsou clotrimazol, že sou prý nějaký silnější a mast mám fungicidin, přítel se léčí samozřejmě taky tou mastí a při styku sme měli kondom.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]