Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosila bych o radu, ráno nanesu make up asi tak dvě tři hodiny mi vydrží a pak udělá fleky a mapky, vyzkoušela jsem už od všech značek a nevím co s tím.. prosím poraďte, předem děkuji
Mně by zajímalo, jak to děláte, že ten makeup snesete, když ho na sobě mám, mám dojem, že se dusím, dá se na to zvyknout? A vdí vám to na pleť? Já mám pocit, že pak po tom mám pleť horší.
Očištěnou a tonizovanou pokožku je před naneseím make-upu nutné hydratovat a ošetřit krémem podle typu pokožky.To, že se vám udělají mapky a fleky svědčí o tom, že se vám make-up "vcucne" do "hladové"pokožky. Máte zřejmě suchou pleť. Správně ošetřená pleť toto zpravidla nedělá.Rozhodně ale nedoporučuji Indulonu.(kosm. poradkyně)
Já Indulonu nikomu nevnucuji, ale používám ji už asi 20 let a pleť mám v pohodě. Než jsem zkusila Indulonu, vyhodila jsem spoustu peněz za drahé krémy, protože mám citlivou a suchou pleť, a nesnesla jsem nic, po všem mi naskákaly červené šupinaté fleky. S Indulonou se mi to nikdy nestalo.
Promiňte inžinyrko, nikdo nepíše, že Indulonu vnucujete. Ona totiž Indulona neuškodí ale také pleti nepomůže.
Nemyslela jsem svou odpověď špatně, ale jestli máte nějaké konkrétní informace, proč kosmetičtí poradci Indulonu nedoporučují, ráda bych je znala. Pamatuji si například na šampón Organics. Velmi ráda jsem ho používala a všechny kadeřnice a kosmetické poradkyně se vyvracely, že Organics mi úplně zničí vlasy, obalí je silikonem a bude po nich. Nikdy jsem neměla lepší vlasy (snad kromě těhotenství) než s Organicsem. Pak se přestal prodávat - asi na tom něco bylo, ale mně neublížil. A Indulonu doporučil v jakémsi diskuzním fóru na citlivou suchou pleť i kožní lékař.
Píšete o šamponu Organics. S tím zkušenost nemám, já doporučuji Satinique vlasovou kosmetiku. A proč kos. poradci nedoporučují Indulonu?Znají z čeho je vyrobena. Mastí povrch pokožky, nepronikne do hloubky, tudíž nehydratuje.Vím, že je hodně žen které ji mají v oblibě. Já jsem modrou používala na boty. Já zastávám kosmetiku Artistry a nově BeautyCycle, je přírodní, není testována na zvířatech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.