Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach koženého kabátu.

Od: xy* odpovědí: 2 změna:

Poradí mi někdo, jak se zbavit zápachu nového koženého kabátu? Větrání nepomáhá, jaký přípravek použít?

P.S. kůže "voní" jinak. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak takhle jsem se dostala do této poradny. Před rokem jsem se zeptala, jak dostanu smrad z koženého řemene, větrání nepomáhalo. Visel v průvanu velmi, velmi dlouho. *zed* Nakonec jsem ho nechala několikrát nechala nmočený v mydlinkách a sušila na slunci. Nebyla to vůně kožené věci, ale smrad po přípravku, kterým podřadní výrobci konzervují kožené zboží proti plísním.*cert*Trvalo to snad půl roku. Nedokázali mi poradit ani výrobci, ani prodejci koženého zboží, ani čistírny. *plac*Pověste kabát do průvanu nebo ho reklamujte u prodejce. Je to smutný příběh!*zed*

doplněno 18.03.10 13:15:

A ještě-když už si člověk myslí, že puch vyvětral a koženou věc na sebe obleče, ta se zahřeje a smrdí neuvěřitelně dále. Proto: Reklamovat *bum*

kytka*

pokud je to opravdu kůže ,ta přejímá snadno nepříjemné pachy . Těžko těko se toho lze zbavit, koupila jsem si tašku ,myslela jsem,že se zápach ztratí,neztratil se. Musela jsem se jí zbavit,*plac* nemohla jsem ji dát ani do skříně ani nikde položit, byl to divný zápach. Pokud to jde reklamujte, 5ekla bych vyhoďte, ale za ty peníze -to nelze. Přeji dobré pořízení.Nejhorší je že pak načichnete i vy a ostatní oblečení a zápach budete neustále cítit. *zed*

doplněno 18.03.10 16:04:

přesně , to nelze nosit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]