Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo, jak se zbavit zápachu nového koženého kabátu? Větrání nepomáhá, jaký přípravek použít?
P.S. kůže "voní" jinak. Děkuji
Tak takhle jsem se dostala do této poradny. Před rokem jsem se zeptala, jak dostanu smrad z koženého řemene, větrání nepomáhalo. Visel v průvanu velmi, velmi dlouho. Nakonec jsem ho nechala několikrát nechala nmočený v mydlinkách a sušila na slunci. Nebyla to vůně kožené věci, ale smrad po přípravku, kterým podřadní výrobci konzervují kožené zboží proti plísním.
Trvalo to snad půl roku. Nedokázali mi poradit ani výrobci, ani prodejci koženého zboží, ani čistírny.
Pověste kabát do průvanu nebo ho reklamujte u prodejce. Je to smutný příběh!
A ještě-když už si člověk myslí, že puch vyvětral a koženou věc na sebe obleče, ta se zahřeje a smrdí neuvěřitelně dále. Proto: Reklamovat
pokud je to opravdu kůže ,ta přejímá snadno nepříjemné pachy . Těžko těko se toho lze zbavit, koupila jsem si tašku ,myslela jsem,že se zápach ztratí,neztratil se. Musela jsem se jí zbavit, nemohla jsem ji dát ani do skříně ani nikde položit, byl to divný zápach. Pokud to jde reklamujte, 5ekla bych vyhoďte, ale za ty peníze -to nelze. Přeji dobré pořízení.Nejhorší je že pak načichnete i vy a ostatní oblečení a zápach budete neustále cítit.
přesně , to nelze nosit!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.