Nejste přihlášen/a.
Poslední dobou když se ráno probudím mám strašně zakysané oči .. nevíte čím by to mohlo být? A případně pomoct co s tím? Děkuji moc
Promiňte, co přesně jsou zakysané oči? Možná je to nářečí, no snad tomu rozumím správně : budíte se slepenýma očima a máte hodně ospalky? Myslím, že na Vás jen leze rýma. Jak dlouho to pozorujete?
A nesvědí vás ty oči trochu a neteče z nich malinko i přes den? Popřípadě nepracujete s počítačem? Takhle se totiž u mě projevoval zánět spojivek. Když jsem mi to stalo poprvé, běžela jsem na oční (kam jinam nechodím, oči mám chválabohu zdravé - klep klep), kde se mě lékařka zaptala: "A jak dlouho už to máte?" A já na to: "Co jako?" :D No, vyšel z toho chronický zánět spojivek. Prostě se mi to párkrát stalo i předtím, ale protože jsem na oční běžně nechodila a ono to vždy přešlo, nevěnovala jsem tomu pozornost. Takže doporučuji jít na oční, poradí Vám. A pozor také, může to ovlivňovat náchylnost k zelenému zákalu, jsou potom nutné pravidelné kontroly (stačí třeba jednou za rok, ale hlavně aby Vás ten lékař hlídal). Hodně štěstí a nezanedbejte to, bez očí by život nebyl tak krásný!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.