Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty

Od: ewinna* odpovědí: 6 změna:

Asi půl roku mám gelové nehty a teď jsem si koupila sadu, že si to budu dělat sama.

Nemám živnosťák ani certifikát. Mám všechno od Expa-nails. Včera jsem poprvé zkoušela doplnění.

Nehty jsem zbrousila, zatlačila kůžičku, vyčistila čističem a nanesla podkladovou bázi. Ta se vytvrdila docela dobře.
Pak jsem setřela výpotky a nanesla dvě vrstvy bílého gelu na špičky (francouzská manikúra). Ty se taky jakž takž vytvrdily.

Ale pak jsem nanášela vrstvu jednofázového gelu. Dala nehty vytvrdit, měla jsem je tam opravdu tak deset minut a přesto se to úplně nevytvrdilo.

Lampa je jednozářivková s 9W zářivkou. Paní, co mi vše prodávala, říkala, že by mělo stačit šest minut. Možná něco dělám špatně..

Potřebuju poradit.. děkuju :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rosalindaaa*
hodnocení

0x
Ono taky hodne zalezi v jake pozici si tam ty nehty mela! Musis je mit rovne primo pod tou zarivkou...

dju
hodnocení

0x
Záleží, jak a kolik gelu jsi na ně dala. Měla jsi přiměřenou vrstvu? Neměla si ve finále gel i na kůžičce rozteklý okolo?

kajina*
hodnocení

0x
ahoj, podle me to dela ta trouba, take jsem mela jednozarivkovou a gel se mi poradne nevytvrdil, ted mam novou a nemam uz takove problemy...
katkad

má mi přijít uv lampa 9w mněla jsem 6w od kámošky a ta mi dělala to samé .Myslíte teda že jsem udělala blbost a mněla jsem koupit se dvěma zářivkama?

kajina*
no ze zkusenosti, nejen ode mne ale i od kamaradek co delaji nehty muzu rict, ze jedno zarivkova trouba ani dvou, nezapece gel asi tak jak by mela, hlavne jde o barevny, ten se zapejka u slabsich troubicek hoodne spatne, zkus to ale nech to tam dyl at se ti poradne propecou a bacha at ti nestecou. ja si tu troubicku nechala pekne vyhrat a soupla nehtik primo pod zarivku:) tak pak dej vedet jak to dopadlo

janie*
hodnocení

0x
S tim musim souhlasit, nedam dopustit na 4zarivkovou 36W a kvalitni gel a pak neni problem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]