Nejste přihlášen/a.
Asi půl roku mám gelové nehty a teď jsem si koupila sadu, že si to budu dělat sama.
Nemám živnosťák ani certifikát. Mám všechno od Expa-nails. Včera jsem poprvé zkoušela doplnění.
Nehty jsem zbrousila, zatlačila kůžičku, vyčistila čističem a nanesla podkladovou bázi. Ta se vytvrdila docela dobře.
Pak jsem setřela výpotky a nanesla dvě vrstvy bílého gelu na špičky (francouzská manikúra). Ty se taky jakž takž vytvrdily.
Ale pak jsem nanášela vrstvu jednofázového gelu. Dala nehty vytvrdit, měla jsem je tam opravdu tak deset minut a přesto se to úplně nevytvrdilo.
Lampa je jednozářivková s 9W zářivkou. Paní, co mi vše prodávala, říkala, že by mělo stačit šest minut. Možná něco dělám špatně..
Potřebuju poradit.. děkuju
má mi přijít uv lampa 9w mněla jsem 6w od kámošky a ta mi dělala to samé .Myslíte teda že jsem udělala blbost a mněla jsem koupit se dvěma zářivkama?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.