Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
koupil jsem si tmavěmodré manšestrové sako (stejná barva jako zde: panska-saka.heureka.cz/...
Strašně se mi líbilo a pak jsem znejistěl, protože mi nedošlo, že k němu musím nosit ještě kalhoty Nějak to neumím sladit a všechno mi přijde divné. Můžete mi poradit, máte nějaké typy? Hledal jsem po googlu, ale nenašel nic. Tak nějak tuším, že by se k němu mohli hodit světle šedé kalhoty? Potřeboval bych nějaké nápady dříve, než si kalhoty dojdu koupit.
díky
Dobrý den, barva by se hodila černá a šedivá, ale u té šedivé nějaký patřičný odstín. Doporučuji vzít sako do tašky, třeba i se světle modrou košilí a jít do obchodů s kalhotami. Tam postupným přikládáním saka k šedivý i černým kalhotám sám uvidíte, která barva ladí k sáčku.
Vyberte více kalhot a postupně vyřazujte, která kalhota bude nejlepší. Vidím to klasický střih kalhot.
Pozor, není to jenom o odstínu, ale též o kvalitě a typu látky a ušití kalhot. Též uvědomte, jak k sobě ladí sako a kalhoty materiálově. Možná, že nevyberete v prvním obchodě, pak navštivte prostě další.
Pravé kalhoty Vás trknou okamžitě, jakmile na ně narazíte a dejte i na svůj pocit. Právě jak píšete - stále to není ono - , tak je vidět, že cit pro sladění máte.
Kdyto shrnu - barva, materiál, typ.
Podle toho, kam v nich chcete chodit. Úplně klidně si k saku dovedu představit dobré džíny a černé, bílé, světle šedé tričko ke krku. Dřive jsme mu říkali skampolo. Nebo kalhoty z přírodního materiálu, bavlny a tričko, barvou ke kalhotám. Kárečkovanou košili, límec nazapnutý. Příliš velká paráda by vypadala jako katalog Neckermana
Příjde mi, že tazatel je hodně mladý muž. Kdyby to byl ostřílený manažer, nebude se ptát tady a bude mít sako v ceně naší staré škodovky. Jestliže v saku nechodí stále, to je z dotazu patrné, nemusí se snažit vypadat jako ředitel banky, nejspíše v keckách. Vzpomínáte si na mladé muže konferující Talent, Hlas a já nevím jak se ty soutěže jmenují. Neměli košili a tesilové kalhoty s puky.
Myslím, že není problém jakékoliv kalhoty - jen ne nějaké křiklavé . Dnes není diktát - každý dle svého vkusu. I džíny k němu budou vypadat dobře jak modré ,černé i hnědé.
Já bych viděla určitě šedé kalhoty, nanejvýš černé, hnědé bych vyloučila. A perfektně radí "pohanka", je dobré mrknout také na materiál, vzít sako s sebou a přikládat vhodné kalhoty. Jako formálnější bych zvolila bleděmodrou košili a tmavomodrou kravatu, pro neformální vyznění bych vybrala šedý rolák. A budete fešák!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.