Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takovou tu formu na pečení muffinu akorát jsem vždycky každý důlek musela vymazat a vysypat. Teď jsem si koupila takové ty velké košíčky ale není tam napsano, že je to na pečení, myslíte že bych to mohla dát do trouby?
Pokud jsou to košíčky papírové, tak jsou přímo ideální na pečení mufinů! Použijte je do formy, která podrží jejich tvar a ani košíčky, ani forma není ji potřeba vymazávat a vysypávat. Košíčky vložené do důlků formy naplňte těstem a upečte. Můžou se použít i samotné, bez formy, ale to je lepší dát dva do sebe, aby držely tvar a tlakem těsta se moc neotvíraly. Pak, položené jen tak na plechu, udělají stejnou službu jako by byly ve formě. Při použití košíčků odpadá spousta otravné práce a i případné zdobení a servírování je příjemnější. Dokonce jsem zkoušela péct mufiny v papírových košíčcích místo ve formě v plechových krabičkách od paštik - taky to šlo . Hodně úspěchů a ať se povedou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.