Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takovou tu formu na pečení muffinu akorát jsem vždycky každý důlek musela vymazat a vysypat. Teď jsem si koupila takové ty velké košíčky ale není tam napsano, že je to na pečení, myslíte že bych to mohla dát do trouby? ![]()
Pokud jsou to košíčky papírové, tak jsou přímo ideální na pečení mufinů! Použijte je do formy, která podrží jejich tvar a ani košíčky, ani forma není ji potřeba vymazávat a vysypávat. Košíčky vložené do důlků formy naplňte těstem a upečte. Můžou se použít i samotné, bez formy, ale to je lepší dát dva do sebe, aby držely tvar a tlakem těsta se moc neotvíraly. Pak, položené jen tak na plechu, udělají stejnou službu jako by byly ve formě. Při použití košíčků odpadá spousta otravné práce a i případné zdobení a servírování je příjemnější. Dokonce jsem zkoušela péct mufiny v papírových košíčcích místo ve formě v plechových krabičkách od paštik - taky to šlo
. Hodně úspěchů a ať se povedou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.