Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty - narůžovělý nehet

Od: gabinna odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Začínám s modeláží gelových nehtů. Dělala jsem je kamarádce, ve finále po všech vrstvách gelu byl ale vidět jakoby narůžovělý nehet a byl viditelný rozdíl mezi nehtem a tipem, i když jsem spilovala předtím nehet i tip tak, aby byl neznatelný přechod mezi nimi. Kamarádčin nehet byl růžový a pod gelem je vidět. Snad jsem se vyjádřila dobře. Nevíte co s tím?

Ještě by mě zajímalo, co dělám špatně, když je gel po úplné modeláži takový nerovný, trošku hrbatý. Nepřilne mi hezky k nehtu. Nevím si rady. Prosím poraďte. Hezký den

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

elena*
hodnocení

2x

takže...kup si tipy s krátkou nalepovací plochou-jednoduše se zbrousí přechod. a pak si kup vrchní gel-lesk...quick finish...když už nehet máš vytvrzený a setřený od výpotku,tak se toho vůbec nebo,nehet zbrus nehezkých hrbolků a případně i vybruš přeteklý gel-můžeš brousit klidně hrubým pilníkem,...když už docílíš hezkého tvaru,přejed pádkrát celý nehet pilníkem-hranolem-ten nejjemnější,pak opraš štětcem a tenkou vrstvou nanes vrchní lesk-pozor at ti nezateče.po vytvrdnutí lesk nezanechává výpotek a je extrémě lesklý. Tento způsob provádím na každé zákaznici...nehty jsou krásně vytvarované.

arimas*
hodnocení

0x

-mate nehty odmastene nez na zacnete aplikovat gel?

-to ze je videt nehet pod gelem je normalni na tom se mi nezda nic zvlastniho. spise ten prechod by nemel byt videt. kdyz tip date do pulky nehtu tak pak ho pilujete do te doby nez uplne nesplyne s pravym nehtem . muze se stat ze je videt tenoucka cara kde konci tip ale to je opravdu tak slabe ze snad jedine pod lupou by si toho nekdo vsim.

-to ze je gel nerovny po modelazi je na zacatku normalni nemate v tom jeste praxi a tudiz tam mate hrbolky .az budete delat nehty po dvacate uz tech hrbolku bude min. pokud jsou ty hrbolky opravdu velike a vypada to jako bramobra tak holt nehty po modelazi spilujte jemnejsim pilnikem dokavat nedocilite hladkeho povrchu. sice pak nehty budou matne ale muzete je pretrit pruhlednym lakem a nehty budou vypadat perfektne a budou dokonale rovne! lak na umelych nehtech drzi a neslupuje se tak jako na prirodnich takze staci dve vrstvy nanest a mate pokoj.

nejsem profesionalni manikerka pouze amater ...

katmar
hodnocení

0x

www.nehty-gelove-/... - inspirativní videa a fotogalerie gelových nehtů

monu*
hodnocení

0x

Dobrý den,tak musíte více spilovat přechod mezi tipem a nehtem,pak to nebude znatelne.Nehty jsou hrbolaté,protože nemáte nejspíš samovyrovnávací gel,nehty tedy spilujte a na konec naneste uv gel lesk a dejte vytvrdit,nehty budou rovné a lesklé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]