Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levné pánské kadeřnictví - Liberec

Od: mickey87 odpovědí: 5 změna:
Ahojpotřebuji poradit kde je nějaké pánské kadeřnictví v liberci pro stříhání a melírování.. Pár jsem jich našel ale moc se mi za to nechce davat 7-8 stovek :-|

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V Liberci je spousta kadeřnictví, ale s tou cenou Vám moc neporadím.

Pokud chcete ušetřit, máte dvě možnosti:

a) šikovná kamarádka, přítelkyně, příbuzná

b) pokud je v Liberci odborné učiliště vyučujícíc obor kadeřník/ce, je velmi pravděpodobné, že někde provozují středisko odborné výuky. Ostříhání tam sice trvá trochu déle (děvčata ještě nemají takový cvik), ale jsou pod dozorem zkušených mistrových a cena je přijatelnější.

gany
hodnocení

0x

Ahoj,mohu doporucit kadernictvi pohoda v Prazske ul..Presnou adresu si najdete na internetu.Jejich tel. 739553008;)

hodnocení

0x

Já jsem chodíval a byl jsem spokojen v kadeřnictví pod soudem. Když jedete od soudu ke světelné křižovatce pod dálnicí tak hned za kruhovým objezdem před světelnou křižovatkou na levé straně. Bohužel název a ani telefon nemám. Naposledy jsem tam byl teda asi před třemi lety, ale byl jsem spokojen s cenou, rychlostí i kvalitou.

rob*
hodnocení

0x

Nejsem sice z Liberce, ale vyřešil jsem to strojkem za 4 kila a mám klid na několik let, a těch ušetřených zlaťáků za holiče a šampony :)

Já jsem to vyřešil tchýní... *smich* Doufám, že mi jednou neustřihne hlavu...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]