zdravím lidičky, mám takový dotaz. za týden jdu na trvalou, bo mám příšerně rovné vlasy a nevím si s nimi rady, přestože je mám husté, tak druhý debn po umytí mi přijdou splihlé a tak jsem se po letech opět rozhodla pro trvalou. měla jsem ji tak před 3 lety, ale už si nepamatuji výsledný efekt, bohužel nemám ani foto a navíc jsem měla kratší vlasy. chtěla bych se zeptat, jak vypadají, jaký výsledný efekt mají trvalá na střední natáčky, abych nebyla jak beran, jako se to kdysi nosilo, a trvalá na velké natáčky. kdysi jsem měla prstýnkovou a jsem k ní rozhodnutá, ale možná bych to chtěla jen provlnit, aby to nebylo tak rovné, tak prosím poradte, jestli s tím máte někdo nějakou zkušenost.trvalá mi chytá dobře, takže se toho nebojím. vím, že by mi to kadeřnice ukázala a vysvětlila, ale já si to potřebuji promyslet v klidu. nejsou na tyto druhy trvalé nějaké stránky? nemohla jsem nic najít. zatím děkuji moc.
Trvalú neodporúčam, zničí ti - vysuší vlasy. Rovné vlasy sú najkrajšie, tak aký problém? Kúp si penové natáčky a večer si vždy pár pramienkov jemne namoč a natoč na natáčky - stačia 4 natáčky a efekt bude super. Alebo si urob 4-5 vrkočov a ráno rozpleť. Toto ti vlasy nezničí ako trvalá. Trvalá už ani nie je moderná. Teraz sú moderné čelenky do vlasov, tak si nejaké zakúp a vymieňaj. Budeš in.
sorca
Mám také problém s vlasy - husté a rovné. Styling mi nepomáhá, vlasy po něm těžknou a mastí se. Vyřešila jsem to "lehkou" trvalou. Vlasy se mi tolik nemastí, jdou lépe upravovat. Rozhodně se trvalé neboj, ale nepřeháněj to. Vždycky počkej delší dobu, než si jí necháž obnovit. A hlavně si vyber kvalitní kadeřnici, ke které budeš mít důvěru (nejlépe když ji už znáš a vidělas od ní trvalé).
PS: Já ani po ní beránek nejsem, jen se mi blasy mírně zvlnily a vypadají upraveně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.