Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilování prsních svalů

Od: julik* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer, chtěla bych se poptat na posilování prsních svalů. Asi před rokem jsem hodně zhubla a dolů šly samozřejmě i mé prsa. A tak by mě zajímalo, jestli bych je zase nemohla díky posilováním nabrat? Jen do původní velikosti.

Děkuji, za odpovědi :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

1x

Prsní sval tvoří u ženy jen malé procento objaemu a tvaru prsu, navíc pokud je tréninkem zbytnělý, nevypadá to úplně dobře. Základem obnovy je posílení vazivově - tukového obsahu (samotná žláza se zřejmě nezměnila). Čili radím nabrat zpět přibližně tootéž, co jste zhubla a bude to zase O.

julik*

Ale když přiberu, tak přiberu všude. A to já nechci.

artik*

tak jedině udělat nová prsa u lékaře

teplaka*
hodnocení

0x

Dobrý den,jáká velikost prsou byla předtím? Mám stejný problém.. :

julik*
hodnocení

Přesně nevím. Zmenšily se mi asi o půlku čísla.

mowla*
hodnocení

0x

Cíleným tahovým (silovým) posilováním prsních svalů nabude jejich objem, ale původní tukovou tkáň samozřejmě nenahradí - pravděpodobně ani objemem, téměř jistě ne tvarem... Můžete tuto variantu zkusit konzultovat s trenérem/kou fitka a lékařem, pravdpodobně jediná účinná varianta by ale byla plastika - stálo by to za to?

figurek*
hodnocení

0x

Dělejte ty cviky, při kterých cítíte tah na tom správném místě, například kliky nebo přitahování hrazdy pod bradu. V posilovně vám poradí.

stirecek*
hodnocení

0x
Blbost, podívejte se na vypracované kulturistky a pak uvidíte, ze tam nic nemají. :) po tolika letech dřiny. A jestli jim nic nevisí, je to z toho duvodu , ze nemají žádný tuk. V takové formě udržet tělo je otázka nikoliv dnů, ale hodin, což u běžného člověka nepřichází v úvahu. Leda tak plastika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]