Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třífázová dieta

Od: valerie* odpovědí: 21 změna:

Dobrý den, rozhodla jsem se zhubnout a chci zkusit tzv. třífázovou dietu. Prej jí držel i Daniel Hůlka. Zajímá mě jestli s ní nemáte někdo zkušenosti.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

fungujicí dieta je taková při které se pořád jí, začala to sousedka, od léta do vánoc 8 kilo a ani se nehne, žádný sport, v polovině ledna začala žena, dnes ráno se vážila a hlásí 11 kg, asi se přidám, léto se blíží. Také ani pohyb navíc jen začala jíst.

pravdomluvny*

Alfe, myslíš jakože přibraly, jo? To je výkrmná dieta, ne? :)

raadek*
No ja jsem se preziral cele vanoce a stalo to +7kg. Az nyni jsem se dostal na normal. R.
alf*

ne, samozřejmě je to hubnoucí dieta, 8 (dnes možná víc) resp. 11 kilo mají pryč. Žena třeba říká, že ty porce někdy ani nemůže sníst a mírně si je proti doporučením změnšuje.

binka*

Alfe a copak jí Vaše žena? Já kdybych pořád jedla, tak mám spíš o 11 kilo víc ...

alf*

funguje to na základě jednoho z nejzákladnějších zákonů - zákon o zachování energie tedy, že kilo krůtího není to samé jako kilo bůčku a proto to funguje 100%

binka*

*smich* když já mám právě ten bůček - a obzvlášt uzený - fakt nejradši. To se neovládnu.

babca*
hodnocení

0x

Taky bych potřebovala shodit. Můžete prozradit podrobnosti jídelníčku?

Též prosím o zveřejnění jídelníčku, prosím Alfe...myslím, že víc lidí to uvítá.*hej*:)

binka*

Alfe, nezlobte nás! Prosím. Ale nedá mi to, abych ještě jednou nereagovala. Píšete, že vaše žena začala v polovině ledna a dnes hlásí úbytek 11 kilo. Není to moc, když se doporučuje tak půl kila týdně? Od poloviny ledna to máme dejme tomu 6-7 týdnů...

inulina*
hodnocení

0x

Přidávám se mezi škemralky, které taky chtějí zhubnout a přitom budou jíst *modla* Co to je za dietu? Potřebuji shodit 7 kg do léta *hi*

doplněno 01.03.10 14:59:

Tak jsem tady něco našla, jestli je to ono? prozeny.blesk.cz/...

inulina*

Akorát by mne zajímala jedna jediná věc, jak dlouho kterou fázi dodržovat? Fáze 1 - je jednodenní nebo týdenní? A ty další jsou kolikadenní? Pochopila jsem jen, že ta poslední fáze je na furt *smich*

valerie*
hodnocení

1. a 2. fáze 7 dní 3. fáze 4 týdny.

inulina*

Děkuji :) Bude to těžký, čokoládu si dáat asi nemůžu, že? *hi*

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Tak aby jste měli o čem přemýšlet : V únoru 9 jsem vážil 139 kg, v červenci 9 - 114 kg, dnes při nekontrolovaném obžerství v čase vánočním 117 kg. To byla moje 1.fáze - roční. Právě se chystám na další fázi. tak uvidíme. Celé tajemství bylo v změně jídelníčku a aktivit. Žádnej sport a podobný blbiny! ;)

alf*

ano to je celé tajemství, slonbonjohn to odhalil. Jíst, klidně hodně ale správně. Nic víc. Vždyť já to už psal včera, že je to prachvobyčejnskej zákon o zachování energie, takže cpát se, ovšem vyváženou stravou s nižším obsahem cukrů a tuků. Jo a vynechte (nebo dobře čtěte složení) většinu jídel které to propagují prvoplánově, muesli, jako zdravé tyčinky, jogurty 0,1% tuku ... a přesto že jsem to napsal tak stále tu davy čekají na zázrak. Neexistuje.

P.S. Žena právě večeří, má zase plný talíř. Jo a sousedka prý nemá 8 ale 15 kilo dole.

binka*

Doprčic, normálně Vaší ženě závidím...v půl devátý večeři?!

Ach jo.

binka*

U Slonbonjohna bych to možná pochopila, tomu trvalo pět měsíců, než zhubl těch x kilogramů, ale u Vaší ženy mi to přijde za tak krátkou dobu moc,obzvlášť,když necvičí. To se spíš jen odvodnila, ne?

barca*
hodnocení

Slyšela jsem že je tato dieta vážně dobrá možná ji taky zkusim.

erise*
hodnocení

0x

v mém případě se nejedná o tzv. třífázovou dietu, ale o pročištění těla, detoxifikaci a zhubnutí. více info na mém mailu monika.paprskarova@seznam.cz

binka*

Proč nám neporadíte tady , aby si to přečetli všichni najednou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]