Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadávání vlasů - co funguje?

Od: valerie* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám problém s vypadáváním vlasů. Nemáte přípravek který 100% funguje?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

2x

Dobrý den, na vypadávání vlasů pokud není způsoben zdravotními nebo psichyckými problémy, neexistuje žádný zázračný lék i když z reklamních letáků se zdá pravý opak. Proč je tolik plešatých mužů i některé ženy s tím mají problémy. Nedělejte si stím těžkou hlavu.

Mám také pleš a kompenzuju to tím, že se stříhám strojkem do hola.

doplněno 27.02.10 19:32:

Promiňte Valérie, až nyní jsem si uvědomil že jste Žena. *modla*

malvinka*
hodnocení

2x

Doporučuji nechat si vyšetřit krev na štítnou žlázu u svého lékaře. Zjistí homonální hladinu. Jste štíhlá. nebo naopak přibýváte na váze? Může se jednat o Hypofunci nebo naopak hyperfunci ŠŽ..

valerie*
hodnocení

Na vyšetření štítné žlázy sem byla a je to v pořádku.

malvinka*

pokuste se doplnit minerály selen zinek...

amlim*
hodnocení

0x

Záleží na důvodu vypadávání vlasů.Moje zákaznice používají Hair, skin ,nails od Nutrilite 585,-kč na 3 měsíce.

stenly*
hodnocení

0x

No viděl jsem ženu,která byla úplně holohlavá a u doktorů neuspěla.Po tomto měla za několik měsíců krásné vlasy www.flavonmax.com .Možná vám ale bude stačit když použijete do vlasů Placenta activ od Elidoru ten stojí asi 132kč je tam 12 ampulí.Někdy jej mají v drogerii. Dobrý je též Estrozin www.Diochi.cz.

doplněno 28.02.10 15:33:

Mohl by Vám pomoci i pangamin.Mají ho většinou v lékárně cena okolo 50kč.

camelot*

Dobry vecer, budu pro nekoho neprijemne podeziravy, ale tohle je dotaz, ktery krasne nahrava tem, kteri potrebuji prodavat. Uz jste nekdo nekdy mluvil s clovekem, kteremu by zacaly rust vlasy, ackoliv mu uz vypadaly? Po chemoterapii ano, ale kdyby existoval preparat na rust vlasu, rsp obnovu vlasu vypadanych, bylo by to na Nobelovu cenu, takovehle nesmyslne tema je do oci bijici. Proc i na seriozni diskuzi musi byt takovato nesmyslna vlakna... Camelot

martini*
hodnocení

0x

Kožní lékař vám může předepsat Panthenol v injekcích. Pokud se vám k němu nechce, zkuste Panthenol kapsle od Dr. Müller, mně pomáhaly, ale nechce je to užívat dlouho, prý to podporuje růst veškerého ochlupení ;) Jinak můžete ještě zkusit sehnat Koloidní minerály od Kanu ( v lékárnách), minerály v této formě se údajně nejlépe vstřebají a tělo je dokáže využít. Důvod může být také skutečně psychický, i když si člověk myslí, že je v pohodě. Já na VŠ ucpala odpad při každém mytí vlasů.

hodnocení

0x

Nedávno jsme si povídaly u kadeřnice. Spíše jsme plakaly. Ženy ve vyšším věku mají tyto problémy všechny. *plac*Dříve nám vlasy sice vypadaly, ale stále rostly nové. Na ofince nad čelem to bylo vidět. Teď vypadnou, ale nové nerostou *sok*S kožařenm jsem to také probírala, nabídl mi vitamíny. Po těch mi vlasy padaly jako doposud a ty co zůstaly rostly jako bláznivé a já jsem se musela čestěni nechávat stříhat.*hi* A všechny ostatní přípravky dopadly stejně. Podpořily růst, ale ne hustotu. Je to neštěstí!*zed*

hodnocení

0x

Zkuste Biosil plus, jsou to tablety z lékárny a nejsou drahé. mě to teda pomáhá, a teď je vhodná doba - tak 3 měsíce to berte. zlepší to i nehty a pleť. mě to před lety poradila kožní lékařka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]