Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit nebo nekoupit bíle boty - vydrží?

Od: martinkaaa odpovědí: 8 změna:

dobrý den. chtěl bych svému synovi koupit tyto boty: boty-outlet.cz/... ale mám strah, jak budou po čase vypadat. co myslíte, popraskají? mám je vůbec kupovat, nebo mam radši koupit nějaké tmavé? Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

2x

Jsou moc pěkné, záleží asi na tom, jaký váš syn je, jestli bude o boty pečovat - pořád je čistit a natírat nějakou ochranou. Píšou, že jsou kožené, prasknout by neměli ( jinak by to byl důvod k reklamaci), ale ohnutí tam budou. Pokud patří k těm klukům, co se do bot nazouvaj tak, že je nerozvazují a jen se do nich narvou a se špínou si nedělají hlavu, pak bych vzala tmavší.

hodnocení

2x

Jsou to moc pěkné boty. Jestli je koupíte, věnujte ještě 100kč na impregnaci ve spreji. Kůže se tak nešpiní, nepromoká a mnohem lépe se čistí. Mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti. :DA dokonce mi prodavačka doporučila nastříkat plátěné tenisky. *hi* A váš mladý je nadšen nebo se boty líbí vám?

martinkaaa
hodnocení

no mladému se samozřejmě líbí, jinak bych je ani nechtěla kupovat, bez něj mu na sebe už nic nekupuji.

hodnocení

0x

pokud se boty synovi líbí, vypadají podle hodnocení na obuv kvalitní (kůže), ale jak už bylo zmíněno, určitě před prvním obutím naimpregnovat, pokud by se vyskytla během nošení nějaká vada, popřípadě prasknutí, lze obuv reklamovat u prodejce.

kytka*
hodnocení

0x

Připravte se na to, že při nošení na bílé obuvi i kožené vzniknou tzv lomy v ohybu /utvoří se při chůziú a v těch špína bude více vidět. Ale to je prostě nemoc bílých bot. Mám také bílé botasky PUMY jsou kožené, občas je pořádně vydrbu, namažu a je klid . Chce to opravdu impregnaci, ale tomu co jsem psala tím nezabráníte. Prostě to riskněte a když nebudete spokojeni, podruhé bílé boty nekoupíte. Já už je mám ale několik let , ale nevypadají špatně.Tak je synovi dopřejte.

martinkaaa
hodnocení

Holt by o ně musel více poečovat, ale chci se zeptat ještě na jednu věc. Jaká je pravděpodobnost, že boty zežloutnou?

kytka*

nezežloutnou, mě tedy nezežloutly, mám je cca 4 roky, jsou stále bílé.

martina*

mám 4 roky bílé Zn. Nike a po vyprání jsou jak nové.Šla bych do toho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]