Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mnou partner nespí?

Od: terezatereza odpovědí: 12 změna:

Moc zdravím všechny...Mám jeden problém..řekla bych, že pro mě je docela důležitý a to je ten, že se mnou můj partner nechce spát:( jsme spolu rok a poslední 2-3 měsíce spolu spíme stále méně a méně. Ten první půlrok byl v tomto směru velmi náruživý..milovali jsme se spolu kdykoli a kdekoliv a opravdu velmi často...náš sex byl opravdu báječný, ale ted poslední dobou mě stále odmítá-vymlouvá se třeba na počasí, že v zimě se mu prostě nechce,nebo že přibral a proto se mu taky nechce a používá samé takové stupidní výmluvy...o tom, že mi je věrný jsem přesvědčená. Kladu si tedy itázku, zda je problém u mě... řekla bych, že jsem docela atraktivní a nijak jsem nepřibrala nebo tak, co by mohlo zavinit to, že bych se mu už přestala líbit..Jsem už oprvadu trochu zoufalá už jen kvůli tomu, že on o tom se mnou nechce mluvit a stále slyším jiné a hloupější výmluvy..proto bych vás chtěla poprosit o nějakou radu, jak na něj nebo jak to mám řešit, protože jinde se jí asi nedočkám:( moc Vám všem děkuji a prosím pomozte mi..Lucie

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mám pocit, že se tomu říká "fascinace sexem". Zahoří jako vích a zůstane trošička smutného popela. *plac*Možná, že to vidím blbě, ale vztahy, které pomalu narůstají, budují se a sílí, vydrží dlouho. Je to jako krásný dům, kdy partneři budují, cihličku po cihličce, něco krásného, trvalého.;) Ale vztahy, které jsou založeny jen na vášni, jsou velmi, velmi intenzivní. A jak rychle vzplály, tak rychle pohasnou. Je to jakoby se jeden z těch dvou nasytil a usnul. *kafe* Lucinko, je asi čas smířit se s tím, že je třeba zvednout kotvy. Anebo to, na co jste byla zvyklá začít přestavovat, budovat něco naprosto jiného. Obyčejnějšího, všednějšího, ale asi trvalejšího.*srdce* Přeji vám, hodně štěstí.

kytka*

Dávám bodík a za pravdu. Prostě ta první vášeň je pryč a přichází běžný všední život. Někdy je líp - někdy hůř. Pokud to chcete změnit. Musíte změnit partnera, ale hledání nového ,který bude podle Vašich představ dá hodně práce. Myslím,že kdybyste měla doma nějakého sexomila, který Vás bude kolikrát denně obšťastňovat, tak byste byla asi také nešťastná. Holt najít ten střed ... ale třeba se Vám to podaří.Nenechte se odradit ,to je jen můj názor.

terezatereza
hodnocení

když ale náš vztah samozřejmě není založený jenom na sexu...a jsem přesvědčená o tom, že s ním bych si dovedla představit být dál v životě..jenom mě děsí to, že nevím,co se děje...a už vůbec nevím,co dělat,at je to jako dřív..nepotřebuju mít sex 5x denně..to samozřejmě ne,ale hlavně nechci, at náš vztah nějak umře a bojím se, že tohle je nějaký začátek konce:( jestli mi rozumíte,jak to myslím..

arimas*

no dovolte mi jeste jednu pripominku. rikate ze byste si dovedla stravit s nim zivot ale to zakladni co je pro zivot s partnerem potreba u vas chybi a to je KOMUNIKACE. Dobre, sice jste jeste hodne mladi i ja v tomto veku nevedela absolutne nic o vztazich, ale troufam si trvdit ze kdyz uz mate pocit ze tohle je zacatek konce tak to uz samo o sobe neni dobre znameni a tudiz i ja se obavam ze se to asi uz nespravi. jediny zpusob jak zjistit co mate za problem je otevrene o problemu mluvit s partnerem . pokud on nema zajem a mluvit o tom nechce tak bohuzel neni mozne problem odstranit . a take to svedci o tom ze jemu ocividne na vztahu az tak moc nezalezi nebo mu alespon prestava zalezet. nedovedu si predstavit ze nekdo kdo miluje se takhle zachova vuci partnerovi .

aeown*
hodnocení

2x

Proc jsem se ptal na ten vek? Napadlo vas vubec lidi, ze problem muze byt ale uplne nekde jinde? Resite tu zajem a nezajem. Navrhujete zmenit partnera. Nikoho z vas odborniku ale nenapadl zdravotni nebo psychosomaticky problem. Autorce dotazu tedy poradim jinak. Neobracejte se s timto na takovato nebo podobna fora. Zde vam nikdo neporadi nebo vam napisi to co tu je uz napsano. Nic z tohoto zde napsaneho vam ale nepomuze a rady typu "Zvednout kotvy" jsou hnusne a sobecke. Mate li chut toto resit napiste mi soukrome na aeown@hotmail.com ale necekejte ode me zazraky. Nejlepsi je navstivit odbornika. Bude li vam stacit sexualni terapeut muzete prijet do Brna a uvidime co se s tim da delat. Na zaver asi toto. V zadnem pripade se nejedna o FASCINACI SEXEM. To je holy nesmysl a blabol. Pisatel si plete pojmy s dojmy a dle meho soudu vubec nevi o cem pise. S nejvetsi pravdepodobnosti se v pripade vaseho protejsku jedna o Psychosexualni dysfunkci. Tito muzi neztraci zajem jen o sve protejsky (partnerky) ale o sex vubec. Oni mohou mit sex, jsou ho schopni ale sex jim nic nedava a nic neprinasi. Tak to vidi oni. Ale vas dotaz je pisatelko prilis strohy a neda se z nej odvodit vubec nic. Je moc vseobecny. V kratkosti asi vse.

1jara*

Opravdu v zimě to moc nebaví.

terezatereza
hodnocení

opravdu?je to tím počasím také?ale proč mě to baví, at je venku jakkoliv?:(

aeown*
hodnocení

0x

Tezko se odpovida kdyz neznam vas vek. Ono je rozdil 15, 27, 35, 44 a 58 let. A velkej to mi verte.

terezatereza
hodnocení

ano,omlouvám se...na věk jsem úplně zapoměla..mně je 20 let a příteli 22 proto mě to o dost víc zaráží:(

arimas*

treba si uvedomil ze je spise na kluky a ted potrebuje cas na to jak vam to sdelit...? podobny pripad byl v mem okoli

(jednalo se o starsi par). dotycna si myslela vsechno mozne ale tohle opravdu necekala.

terezatereza
hodnocení

ježiši...to ani nestrašte:(

arimas*

no stava se to holt s tim se neda nic delat ... ale to je pouze jedna z milionu veci ktera by mohla byt vasim problemem takze holt budte pripravena na nejhorsi abyste nedostala sok. ja osobne kdybych mela pocit ze se mi partner strani tak si s nim poradne promluvim protoze nejaky problem tam urcite je a protahovat to vymluvama nema cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]