Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se pozná velikost poprsi

Od: rose* odpovědí: 17 změna:

Ahoj mnoho kluku se mě pta jastli mám prsa dvojky nebo trojky ale ja nevím podle čeho se to pozna mohli by jste mi prosím poradit předem děkuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
hodnocení

6x

* 12-14 cm = košíček A -angrešt
* 14-16 cm = košíček B-bluma
* 16-18 cm = košíček C-citron
* 18-20 cm = košíček D-dýně
* 20-22 cm = košíček E-eště větší
* 22-24 cm = košíček F-fantastický
* 24-26 cm = košíček G-gigantický

H-hnusný

*pivo*

ar*

miljane zapomněl si ještě T - To jsem ještě neviděl

myse*
hodnocení

3x

já si myslím, že se to počítá podle velikosti podprsenka - A=1, B=2, C=3...

inulina*

Taky myslím, že je to tak jak píšete A -1, B-2... :) Podle výpočtu výše bych měla o 3 čísla víc *sok* což by mi sice lichotilo, ale zdaleka takové nemám :)

moxa*

Tak to je jasné, že A = 1 atd...mně nějak nenapadlo, že to tazatelka neví, ale asi máte pravdu. Já jsem si nějak vsugerovala, že právě neví, jakou velikost podprsenky má...

mamcazmoravyy*
hodnocení

0x

Tak vážně - změřte si obvod přes prsa a těsně pod prsy, a podle rozdílu těchto mír se to pak určuje. Já bohužel ty přesné tabulky nevím, ale pokud si půjdete koupit podprsenku do normálního obchodu (a ne na tržnici), tak ta tabulka je uvedená snad na každé krabičce.

moxa*
hodnocení

0x

Změř si obvod hrudníku pod prsy, potom kolem prsou (přes bradavky), rozdíl vyděl 2,5 a máš výsledek :)

Příklad: Pod prsy máš 75, přes prsa 82 - rozdíl je tedy 7. Děleno 2,5 je necelé tři, takže to jsou trojky. ;)

mamcazmoravyy*

Tak toto asi správně nebude (podle tohoto výpočtu bych měla šestky *ee* ). Takže jsem našla tabulku od jednoho výrobce: timo.cz/... - poslední odkaz na této stránce

doplněno 22.02.10 09:07:

Mimochodem - uvedený příklad na 75 a 82 cm by byly "nulky"- ještě menší, než A:D

moxa*

Tak to je naprostý nesmysl. Víte jak obrovská prsa by měla žena 75 hrudník a 89 prsa? Rozhodně ne A. Já mám velikost D a dle této tabulky jsou D balóny.

Uvedený výpočet mě pomohl v těhotenství po dlouhém hledání určit správnou velikost podprsenky.Mimochodem, mám velikost podprsenky 80D.

Podle tabulky Timo bych měla 90 A. A do A se opravdu nevejdu, dokonce jsem zde vznášela otázku kde sehnat podprsenky na velká prsa, protože jsem nikde na sebe nesehnala prádlo.

Ta tabulka platí asi jen pro Timo.

lucies*
hodnocení

0x

Já bych to viděla tak, že tyto velikosti vymysleli chlapi, takže možná ani neexistuje logické vysvětlení *smich*

jabraka*
hodnocení

0x

Protože diskuze je nejen pro ženy,dovolím se,milé dámy vmísit do vašich příspěvků a dám na toto téma jeden vtípek.

Pán chce v prodejně s prádlem koupit podprsenku.Na dotaz,jakou velikost,odpoví po chvíli přemýšlení:52!

Prodavačka na něj vyděšeně zírá a ptá se,jak na to přišel?Nu jednoduše,já mám klobouk 50 a ještě kousek přečnívá.

JABRAKA

fidonet*
hodnocení

0x

Jabraka hehe :) A víte co mají dámy po padesátce mezi bradavkama?

Odpoved je o rádek níže neviditelným písmem ( přejed´te inverzně myší, a ukáže se - mezi andělíčky)

*andel*PUPIK *andel*

lidus*

No to jsem to tedy chtěla vědět ale bohužel jako PC analfabet nevím co je to přejeďte inverzně myší?!

doplněno 05.03.10 11:02:

A odpověď na původní otázku-nevím sice co je klukům do toho jaká máš prsa ale nejsnadnější je navštívit specializovaný obchod na podprsenky a budeš to vědět přesně.

jabraka*

Liduš,klukům je do toho hodně!

JABR

fidonet*

liduš : inverzně označit >> stiskni myš na jedne straně a táhni ji jinam, aby se Ti začernila ( zmodrala ) odpověd.

Je to stejne jako když označuješ víc možnosti někde ve wordu, v poště atd. Nebo když označuješ usek, který pak zkopíruješ

doplněno 05.03.10 12:45:

k tomu co je do toho klukům :) Manželka mi jednou vyprávěla, jak její otec kupuje ženě podprsenky : "prosím Vás máte tuhle velikost?" a roztahne prsty na obou rokou, jako když ty prsa drží.

není lepší vědět, že má koupit třeba 4C?

karina*
hodnocení

0x

rose, pobavila jsi mě tím, že mnoho kluků se tě ptá...*smich*. Mě se to nikdy nestalo, kluci to měli dřív asi jaksi " ve voku" , nebo byli zdrženlivější v téhle konverzaci *smich*, navíc se už číslování 1- 8 (možná i víc, nevím) málokdy uvádí . Ale přeji vám to a radu pro tebe mám :

určitě už podprsenku nosíš, tak se koukni naspod zapínání, tam to máš napsáno. A při koupi se tím netrat, dnes se vyrábí na objem hrudníku (měřeno pod prsy) velikostní košíčky snad až do F. A to je dobře, protože ne každá máme stejně široký hrudník.Prostě si v obchodě vyzkoušíš, co ti padne, prodavačka ti ráda poradí. Takže se můžeš dostat do situace, kdy budeš mít doma různé velikosti , např 75 C, 80 B - záleží také na výrobci a na tom , kde nakupuješ. Nedoporučovala bych ti vietnamce, na prádle nešetři a kupuj značkové .Karina

repak*

Jojo, krajkové prádélko dokáže divy *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]