Nejste přihlášen/a.
Dobry den
chtela bych se zeptat, jestli je moznost byt tehotna - pritel se do me "neudelal", ale vite jak to je s tema kapickama, navic jsem mela opozdenou menstruaci o cca 3-4 dny. Druhy den jsme sli na gynekologii a tam mi dala prasky - 4 ten den a 2 rano. Druhy den jsem zvracela, potom jsem snedla ty dva. Jednou me bolelo bricho jakoze to uz ma prijit, ale nakonec neprislo. Uz je to tyden, muzete mi nekdo poradit? Predem dekuji
stačí být nemocná a již se cyklus pohne jinam. Neuvádíte věk a pravidelnost. V každém případě pro klid ( doporučuji ), tak jak dámy nade mnou napsali > těhotenský test ( dnes směšná cena ). Manželka když byla mladá měla posuny i o týden ( pak stačí jít na injekci ) Určitě jste mladá ( jinak byste již odpovědi věděla sama ) tak u vás možna nemá cyklus přesně daný a usazený termín. Vždy použivej raději ochranu ( vždy! jakoukoli , ), at se nebojiš každou lunu ( 28 dní )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.