Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jehla na navlekani koralku

Od: hanika* odpovědí: 7 změna:

Dobry den nevi prosim vas nekdo jak se jmenuje jehla na navlekani koralku?.Dala jsem se na novy konicek no teprve zacinam a objednavam si vse potrebne z internetu.Ale nevim jak se nazyva jehla na navlekani.V nabidce jsou keltovaci jehle ,ale to si nemyslm ze jsou ony.dekuji moc za odpovedi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Tak třeba zde: koralkycz.cz/...
a-gross.cz/...
koralek-obchod.cz/...

Jak píšete keltovací jehle, tak to asi budou ketlovací kleště - nezbytná pomůcka pro výrobu šperků (ketlování) nebo jiných ozdob, např. vánočních. Jehly na navlékání jsou delší a s menším ouškem, aby prošly i malé korálky - rokajl. :)

hanika*
hodnocení

dekuji moc urcite si ji zde objednam:)

binka*
hodnocení

0x

Neznám žádný jiný název - prostě je to jehla na navlékání korálků. I v e-shopech ji tak nazývají.

kytka*

přesně tak jehla na navlékání korálků, pak jsou jehly tupé -s těmi se dobře navlékají větší korálky. Každý bude vědět co potřebuješ, jiný odborný název není.

hodnocení

0x

hanika,

jehly mají sice vyprodané, ... ale ostatní by se Vám mohlo třeba i hodit ( když už to mám na monitoru ).

Přeji Vám velkou dávku trpělivosti, ... protože někdy těch navlečených korálků velice pomalu přibývá. *nevi* ... ;)

jabraka*
hodnocení

0x

Mám vnučky,hned několik.Také chtěly navlékat korálky.Vymyslel jsem pro ně rychle,nevěda o nějaké speciální jehle,navlékač.Tenký drátek,který se v půli přeložil a do něj vložila nit.Navlékání bylo zachráněno.

JABRAKA

helllen*
hodnocení

0x

Ahoj, taky korálkuju nebo se o to alespoň snažím a jehly na korálky kupuju u nás v galanterii. Myslím že je jich tam 5ks a stojí něco okolo 25,-Kč.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]