Nejste přihlášen/a.
Zabývám se už skoro rok děláním gelových nehtů.Nejsem profík s papírem,ale úspěchy jsou. Teď jsem ale narazila. Používám gely Platinum -soft pink a od Expy- diamant. Všem krásně drží a mluví o tom i historie,jen jedný holčině se stále odchlipují. Po deseti dnech jí mohu dělat nové a to z cela. Když je zbrušuju tak úplně na nehet. Samozřejmě používám i Primer na přilnavost,ale v této situaci skoro na dvě věci. Poradí mi někdo nějaké řešení? Prosím,předem děkuji
Píšete, že všem krásně drží, jen jedné dívce ne. Tady bude asi ten problém, předpokládám, že u všech zákaznic postupujete stejně. Gelové nehty nemusí držet každému, může to být způsobeno atypickým tvarem neht. lůžka, mohou být více suché, mastné apod. Prostě to nelámejte přes koleno, pokud jí budete cca 10 dní dělat nové, tím spíš jí poškodíte její vlastní nehty.
Nechci vám odhánět zákaznici, ale co kdyby zkusila acryl? Třeba by jí vyhovoval líp.
Chyba opravdu nemusí být na vaší straně. Též jsem zkusila gelové nehty, ale nedržely mi. Pro sebe jsem si to vysvětlila tak, že se mi olupují po vrstvách, zkrátka zě jsou tak nekvalitní, že ten gelový nehet nemá vlastně na čem držet. Vždycky se uloupne i horní vrstvou vlastního nehtu. Bylo mi to líto, ale musela jsem to vzdát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.