Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce - krom HA

Od: evinkam odpovědí: 3 změna:
Po nekolika letech jsem musela vysadit HA. Mam pritele a tedy vědu normální sexuální život :) Jakou ochranu krom prasku pouzivate je uspesna a moc neomezujici? Mam nastudovano plno info ale zajimaji me spis vlastni postrehy, doporuceni... Diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Záleží na tom, co je pro vás omezující - pro někoho kondom omezující je, pro někoho ne.

Kromě kondomu jsou ještě injekce, pak nějaké kroužky, které se 1x za měsíc zavedou, pak se vyndají a následuje menstruace. Dále injekce, různé spermicidní gely atd.. Záleží i na tom, jakou požadujete spolehlivost (předpokládám, že co největší)...
Pokud jste už rodila, tak nitroděložní tělísko... spousta možností..

martinaa*

Zmíněné kroužky sama používám, jmenují se Nuvaring a jsem velmi spokojená.. jen to občas při sexu přítele tlačí*hi* a jednou se nám také stalo, že jsme po milování jen tak leželi a přítel najednou povídá "co to tady je?" A na přirození mu visel můj kroužek:D, který si dokázal vytáhnout, šikula:D Takže se musí dávat pozor:)

nicozjb*
hodnocení

0x
Mám podvázané vaječníky komplikace po operací žádné nevím jak jste na tom věkově a co děti mě to udělali v 30 po 2 císaři jde to přes zdravotní stav jinak jsou zákoně dané podmínky .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]