Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odbarveni vlasů - z černé na hnědou

Od: karlaw odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,potřebuji poradit:Mám černé vlasy a chtěla bych barvu vlasu zesvětlit na světle hnědou až středně hnědou barvu.Na konečcích vlasů mám oproti kořínkum plno nánosu barvy,mám na mysli,že jsem sama si dávala barvy,tudiž to bylo neodborně barvené.Vždy jsem barvila celou hlavu.Máte prosím někdo zkušenosti,zda bych dosáhla stejnoměrné barvy po celé délce?Určitě bych měla své vlasy svěřit kadeřnici,ale mám strach,že ani jí se to nepodaří.Co myslíte vy?A taky mám strach,aby mi nevypadaly vlasy.PROSIM MOC O RADY?NECHCI MIT TMAVOU BARVU?ALE ANI BLOND.Dekuji všem za rady!Karla

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

1x

*jasne*Radím opravdu navštívit odborníka,ve Vašem případě kadeřnici a najít Vámi vyhovující řešení.

To co sedne třeba Vaší kamarádce nemusí sednout Vám.Manželka se švagrovou se kdysi obarvily a švagrová poté chodila na kožní s nějakou reakcí.Kadeřnice zjistila,že jí vadí nějaká přísada v barvách a zvolila jinou variantu a vše je dnes v pořádku.

Pokud si myslíte, že si s tím nepodaří kadeřnice,proč myslíte že Vy ano?

amlim*
hodnocení

1x

Rozhodně neexperimentujte! Zuby si také neopravujete. Za svoji letitou kadeřnickou praxi se mi dostalo hodně zákaznic,které "fušovaly do řemesla" kterým jsem napravovala jejich pokusy, ať už byly z jakýkoliv důvodů. Mnohdy to bylo hodně drahé.Dnes je široká nabídka všech barev s lákavými účesy, barvami, modelkami. Je to past... Každý má jinou kvalitu vlasů a na každé vlasy stejná barva působí jinak. Svěřte se odborné kadeřnici, která kontroluje průběh barvení vlasů a má zkušenosti s barvami které používá.*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]