Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střih na tašku přes rameno

Od: coccinelle* odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny šikovné uživatele poradte.cz.

Ráda bych si ušila látkovou tašku přes rameno, nějakou větší klidně (je to jedno v podstatě), ale bez střihu to nezvládnu a na internetu jsem našla s bídou jeden. Nevíte kde se dá takový střih sehnat? Časopis, odkaz na stránky, případně nejlépe nějaký Váš hezký vyzkoušený střih? :)

Spoustu krásných tašek co si dívky a slečny samy ušily jsem našla na internetu a závidím že je někdo tak šikovnný - já bohužel tak šikovná abych to zvládla jen tak podle oka nejsem... *hi* Předem Vám děkuji za jakýkoliv tip.

Julie

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jolinar*
hodnocení

3x

Zdravím, šlo by třeba toto? :)

praktickazena.cz/...

Je to tam ke stažení i se střihem. Jinak na webu německé Burdy by také mohlo něco být.

Hezký den.

doplněno 10.02.10 13:39:

Tady je odkaz na Burdu s kabelkama :)

burdastyle.com/...

doplněno 10.02.10 13:46:

A ještě tady by se dalo něco najít :)

henriettashandbags.com/...

sewing.about.com/...

coccinelle*
hodnocení

Mockrát děkuji, jste zlatá ;) určitě si to podrobně prohlídnu a uvidím na co si troufnu... :)

baru*

Rychlá taška...

baru*

Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jak otevřu střihy na tašky v burdě? Moc děkuji za odpověď...

baru*

Mám střih na tuto tašku, nejsem švadlena, ale podle návodu je lehká a opravdu rychlá. :)

jolinar*

Na Burdě je nutné se zalogovat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]