Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Norethisteron - je na přivolání menstruace?

Od: katrinnka1* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den jsem 19tiletá studentka, a mám delší dobou velke problemy s menstruaci,uz 3x jsem dostala injekci abych dostala Ms tedka po treti sem dostala dvojitou davku mela jsem cystu jako pokažde..ale ted sem to nedostala po deseti dnech od podáni injekce...moje hrozná doktorka kdyz se mi koukala na vaječníky mi rekla no tak to je mazec... ja nevim co to je..ale je to nejaka porucha...udelame testy..testy ale chce delat až po tom co mi dala NORETHISTERON po kterym bych po 10dnech mela dostat menstruaci...ale co jsem tady četla je to spíše na oddlení ne přivolání..prosím vás o radu jeslti mam jit k jinemu doktorovi nebo vyckat..mam totiz docela velke bolesti v podbrisku..cysta tam ale neni..dekuji za odpověd všem..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

0x

Určitě na nic nečekej a navštiv jiného lékaře. Čím dřív tím líp.

hodnocení

0x

Vůbec na nic nečekej a jdi k jinému lékaři. Nikde není psáno, že tam z nějakého důvodu musíš zůstat. Tomu druhému lékaři nic moc neříkej, jen fakta a že paní doktorce nevěříš. ;) A udělej to hned! Tělo máš jen jedno a musíš ho pohlídat a taky ubránit!*hej*

martini*
hodnocení

0x

Bere se nejčastěji na oddálení menstruace, ale našla jsem i, že se předepisuje na upravení cyklu, spíš ale když někdo krvácí moc. Taky se mi to nějak nezdá a doporučila bych se přehlásit jinam.

nellinka*
hodnocení

0x

Muj názor je ten,abyste u r y c h l e n ě vyhledala jiného lékaře a od té doktorky i h n e d odešla jinam.

barulin
hodnocení

0x

Taky doporučuji navštívim jiného lékaře. Norethisteron používám v létě na oddálení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]