Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s virtuálnímy účesy na netu

Od: verruuunaaaaaaaaaaaaaa odpovědí: 5 změna:

Má někdo s touto stránkou zkušenosti? zejména s aktivací PREMIUM,kde mohu vyzkoušet o mnoho více účesů nežli v demo verzi,jen jsem ještě nenarazila na cenu,přece to PREMIUM není zadarmo,když tam musím zadat svoje tel.číslo a pak na tel. přijde kod který tam vložím a pak to bude fungovat..nevíte někdo kolik to stojí?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

veeruuuuunaaaa
hodnocení

ucesy-cz.happyhair.cz/... ...zapomněla jsem doplnit..

lusska
hodnocení

0x

stojí to 99 kč

luciferkaa*
hodnocení

0x

nic v zlovela stranok, kde mozete vyskusat obrovske mnozstvo ucesov aj bez platenia, ak vam mozem doporucit, ja som skusila tuto stranku http://www.taaz.com/ a je tam niekolko stoviek ucesov a este si aj makeup mozete skusit, staci uploadnut vasu fotku a idete, ak vam teda nevadi anglictina ale tej tam nie je vela, v pripade, ze by ste s tym mali problemy staci mi napisat poradim vam ...preco platit za nieco coho je zadarmo vela? :D

fany08*
hodnocení

0x

marykay.cz/...

Můžu doporučit také tyhle stránky, v češtině, nic se neplatí.

hodnocení

0x

promense.kafe.cz/... ;)Přiji změnu, se kterou budete spokojená a která vám bude slušet *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]