Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci zhubnout - hledám parťáka

Od: barulin odpovědí: 8 změna:

Ahoj, moc bych si přála zhubnou, no a tak hledám někoho kdo by do toho např přes icq, šel se mnou!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

08.02.10 22:06
hodnocení

0x

jsem zde. *bezim*

terinecka*
hodnocení

0x

Dobrý den,ráda bych se připojila.Sice jsem už začala,ale ve více lidech se to lépe táhne.

barulin
hodnocení

Ani jsem nečekala že se někdo ozve. Ta fajn, moje icq je 589-919-294. Na icq chodim kolem 17:00, ale můžu tam být kdykoliv do 20:00.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Mám dotaz: Jak se hubne přes ICQ? Je to lepší než třeba spray na hubnutí?

rob*

třeba mají ajsíkjů v mobilu *frajer*

doplněno 11.03.10 14:13:

holky nic ve zlém, taky bych potřeboval nějaký deko dolů, ale jinak než takhle *bezim* to fakt asi nepůjde

budu vám držet palce na dálku ;)

blanca*
hodnocení

0x

Zdravím,podařilo se mi dát dolů 4 kila,ale po těch vánocích...však to znáte.Chci ještě aspoň 3-4 kila dolů.Moje icq je 569-439-564.Těším se *dril*.

helllen*
hodnocení

0x

Ahoj, taky jsem vyzkoušela nejrůznější diety atd..., ale po přečtení knížky od Edity Sipeky - Vysoká škola hubnutí si myslím, že všecko je to jinak. Knížku jsem koupila v knihkupectví okolo 159,-Kč a navíc je neskutečně dobře napsaná. Je vtipná, ze života a každá se v ní určitě najde... Na www.dama.cz je i diskuse... Přeju hodně úspěchů ;)

erise*
hodnocení

0x

Pokud budete mít zájem o detoxifikaci těla, pročištění a zhubnutí kg ráda pomůžu, více info na monika.paprskarova@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]