Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer prosím o radu,nevíte někdo náhodou jak se zbavit kuřího oka,(nějaké babské rady)
Děkuji JANA
Někdy se stačí na kuří oko nebo bradavici prostě pořádně naštvat a poslat je pryč!
"Babský recept": na 12-24 hodin se naloží cibule do octa a potom se na noc přiloží (na kolečka, zavázat) na kuří oko. To by mělo změknout a jít dobře vyloupnout.
Na kuří oko lze na 3 dny (po tu dobu se obklad nesnímá) přiložit čerstvou cibulku lilie povařenou ve víně a rozetřenou. Lze jej také ráno a večer potírat čerstvou šťávou z portuláku (šrucha zelná) či netřesku - po několika dnech kůže změkne a dá se poměrně snadno odstranit.
Já mám vyzkoušené /sice to není babská rada/ .Koupím si v lékárně náplast na bradavice a 100% se bradavice ztratí. /je u toho návod- obsahuje kroužek ,který umístíte na bradavici/aby byla uprostřed a přelepíte náplastí/ uprostřed náplasti je jakási hnědá hmota ,která přilehne na bradavici a vytáhne ji ven . Pak si místo napaříte a vyloupne se Vám. Trvá to několik dní, ale zaručený výsledek.
Přesně tak. Používal jsem ty náplasti z lékarny a po bradavicích a kuřích okách je veta. Žádné babské rady jem nevyužil, tohle bylo pro mě nejjednodušší a nejrychjlejší. Přeju hodně zdraví
Na kuří oka a bradavice skutečně funguje "zaříkávání", jak už tu nastínili předřečníci. Vyzkoušejte si sílu své vůle. První způsob spočívá v tom, že budete upřeně myslet na to, aby kuří oko zmizelo a to kdykoliv si na to vzpomenete. Čím častěji tím lépe. Druhý způsob je o tom, že si představujete místo kde se kuří oko nachází bez něj. Vsugerujete si, že tam není. A ono prostě zmizí...Směšné? Zkuste to!
A bude mi to fungovat i na peněženku? Akorát že nebudu myslet na to aby zmizela, ale aby se naplnila
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.