Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na kuří oko

Od: jejda* odpovědí: 13 změna:

Dobrý večer prosím o radu,nevíte někdo náhodou jak se zbavit kuřího oka,(nějaké babské rady)

Děkuji JANA

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

kytka to popisuje úplně nejlépe. Dodávám: POZOR! kuří oko je infekční jako bradavice! Pozor na ně a případnou krev z ní!*stop*

lm®
hodnocení

1x

Někdy se stačí na kuří oko nebo bradavici prostě pořádně naštvat a poslat je pryč!
"Babský recept": na 12-24 hodin se naloží cibule do octa a potom se na noc přiloží (na kolečka, zavázat) na kuří oko. To by mělo změknout a jít dobře vyloupnout.

Na kuří oko lze na 3 dny (po tu dobu se obklad nesnímá) přiložit čerstvou cibulku lilie povařenou ve víně a rozetřenou. Lze jej také ráno a večer potírat čerstvou šťávou z portuláku (šrucha zelná) či netřesku - po několika dnech kůže změkne a dá se poměrně snadno odstranit.

hodnocení

1x

Zní to sice paradoxně, ale i někteří doktoři tvrdí, že na bradavice funguje zaříkávání; podle hesla "víra tvá tě uzdravila". Já sice žádné neznám (prý je dobré, abyho prováděla stará čarodějnice se sovou na rameni), ale něco je v Tomu Sawyerovi.

kytka*
hodnocení

0x

Já mám vyzkoušené /sice to není babská rada/ .Koupím si v lékárně náplast na bradavice a 100% se bradavice ztratí. /je u toho návod- obsahuje kroužek ,který umístíte na bradavici/aby byla uprostřed a přelepíte náplastí/ uprostřed náplasti je jakási hnědá hmota ,která přilehne na bradavici a vytáhne ji ven . Pak si místo napaříte a vyloupne se Vám. Trvá to několik dní, ale zaručený výsledek.

mil®

Přesně tak. Používal jsem ty náplasti z lékarny a po bradavicích a kuřích okách je veta. Žádné babské rady jem nevyužil, tohle bylo pro mě nejjednodušší a nejrychjlejší. Přeju hodně zdraví *palec*

lidus*
hodnocení

0x

náplasti mi nefungovaly, zkusila jsem asi týden natírat ozalinem na stvrdlou kůži, pak v horké vodě napařit a jakási část sama odpadla, zbylou kůži jsem odstříhala, natřela slivovicí a už víc jak rok je klid.

lidka*
hodnocení

0x

Náhodou jsem se dostala na tento blog a je tam hodně rad od babičky, jak na bradavice: *klik*

sblog.cz/...

Tak doufám, že něco z toho pomůže. *placni*

malvinka*
hodnocení

0x

zkuste přikládat pár dní banánovou slupku vnitřní stranou na KO a budete OK*palec*.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Na kuří oka a bradavice skutečně funguje "zaříkávání", jak už tu nastínili předřečníci. Vyzkoušejte si sílu své vůle. První způsob spočívá v tom, že budete upřeně myslet na to, aby kuří oko zmizelo a to kdykoliv si na to vzpomenete. Čím častěji tím lépe. Druhý způsob je o tom, že si představujete místo kde se kuří oko nachází bez něj. Vsugerujete si, že tam není. A ono prostě zmizí...Směšné? Zkuste to!

marenka*

A bude mi to fungovat i na peněženku? Akorát že nebudu myslet na to aby zmizela, ale aby se naplnila *frajer*

malvinka*

Mno Mařenko dnes mi zvonil v tašce a než jsem jej vylovila přestal. Po té jsem si vzpomněla jakmile jsem zahlédla na displeji Ordinace v r... jak jsem si včera opakovala mám hodně peněz, jsem bohatá. Tak mi vždy volají na natáčení. ta částka zas tak ohromující není.*cteni*

katerina*
hodnocení

0x

mě zabralo i dětem DUOFILM není tak drahý a prodávají ho v každé lékárně za tři dny byl klid

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kuří oko

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]