Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouhé vlastní nehty na gelové?

Od: maki* odpovědí: 4 změna:

Už od mala si kouši nehty...před pár dny jsem se rozhodla že si nechám udělat gelové nehty, abych to tak omezila.

Nevíte někdo jak by měli být dlouhé nehty, aby se na ně dali dát gelové? ty mé sou asi moc krátké tak abych tam nešla zbytečně...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můžete mít úplně krátké i okousané, prvně Vám nalepí tzv.tipy, a na ně nanesou gel.Až Vám podrostou Vaše nehty, tak už se bude nanášet gel jen na Vaše nehty.Kousání nehtů se s tím opravdu zamezí, neb gelové jsou tvrdé...zkušená nehtařka Vám vše vysvětlí a řekne.*palec*

maki*
hodnocení

i když jeden z mých nehtů měří necelé 3 mm?

To máte vyhlodané až do masa né? To snad nemají ani kojenci 3 mm, no to by asi nešlo, musí Vám ten tip na kus nehtu přilepit, jinak to držet nebude.

elena*
hodnocení

0x

božínku! já bych si na ně možna troufla,ale byla by to fuška...pár zákaznic jsem s podobným problémem měla...i tipy s krátkou nalepovací plochou-na okousané nehty,jsem sice musela ještě zkracovat (tu nalepovací plochu) ale šlo to.Musíš narazit na šikovnou nehtařku s chutí bojovat *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]