Nejste přihlášen/a.
Prosím vás holky a ženy,trpí z vás někdo na opakované záněty močového měchýře,prodělaly jste cystoskopii a jiná vyšetření?Jsem už zoufalá.Střídám antibiotika,chemoterapeutika,bakterie v moči mám pořád.Brusinkové preparáty všech značek jsem si koupila.Hektolitry urologického čaje vypila,hygienu dodržuji,partnera ani nemůžu mít pro ty svoje problémy.Napište nějakou radu.Leopolda.Díky předem.
Xleopoldo, také jsem si opakovanými záněty prošla - ATB, chemoterapeutika, týdenní spokojenost, a hurá zpět na ATB...a není nad to, když se takový zánětek rozleze ještě třeba na děložní sval, paráda... Pročítala jsem tehdy všechno možné i nemožné na netu a všechny ženy, které tímto trpí, se shodují v jednom - obrovsky důležitá je psychika. Já vím, už to zní jako klišé, ale fakt je důležité si neříkat - ach jo, venku je zima, já zase dostanu zánět. Dostaneš. Ale fakt strašně zabírá říct si - obleču se, košilka, rolák, punčochy, teplé ponožky, svetr, kabát, šála, čepice - a není možné, abych nepřežila ve zdraví
Tak to je polovina úspěchu. Smozřejmě hodně pít, aby se bakterie neměly šanci moc rozmnožovat, ale to všechno víš. Jedné mojí kamarádce bezvadně zabrala také "automedikace" (zaboha si nemůžu vzpomenout na správný název těch přípravků, snad někdo (dejavu
) pomůže) - prostě kapičky vyrobené z jejích tekutin, které brala několikrát denně. Záněty vymizely. Mně osobně pomohlo pít kefír z tibetské houby - už jsem to sem, tuším, také psala. Ať placebo, či ne, záněty ustaly a teď jsem (klepu na dřevo) už několik let bez nich. Celkově jsem také upravila jídelníček, odbourala kyselé (teď už jím normálně), snažila se sledovat, jak a co jím. A dodnes jsem přesvědčená, že opravdu 75% úspěchu je vnitřní rozpoložení, a to včetně právě úpravy životního stylu. Teprve zbytek léky. V tom zoufalství ten zánět čekáš už při každém lehkém zapálení při močení - i já to tak měla, a jistěže se rozjel. Ale dnes, když něco takového cítím, říkám si - no jo, trochu zima, udělám si jeden (!) urologický čaj "pro jistotu" a je klid.
Moc ti držím pěsti a přeji hodně sil.
Jo, a Veve mě přivedla ještě na jednu věc - od té doby si měním plavky po každém koupání - do suchého. Kdo nezažil, nepochopí, ale mít na sobě mokrou věc, to nesnesu ani v horku u moře. A je to dobrý tip, s tím mořem
Ahoj Leopoldo, znám tvoji situaci dost dobře. Taky jsem si užila hodněkrát antibiotika a mě pomohlo, že mi loni kamarádka přinesla domů wobenzym. Byla jsem se pak poradit s doktorkou a ta mi řekla, že to mám zkusit, protože wobenzym zabraňuje opakování zánětů a navíc podporuje sílu antibiotik. Ted jsem už zdravá a konečně trochu v klidu. držím ti palce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.