Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na ples bez podprsenky?

Od: misulka* odpovědí: 10 změna:

dobrý den,o víkendu jdu ples,Mám šaty bez ramínek,mohla bych si pod šaty dát průhledé ramínka od podprsenky,ale chci se zeptat je podle vás slušné jít na ples a nemít pod šaty vůbec podprsenku?.dekuju

doplněno 04.02.10 18:38:

pro upřesnění-fotka bude ža po plese,Šaty jsou dlouhé a skoro na zem,obtáhlé,černé a jemně se lesknou,mají docela velký rozparek,který se táhne až skoro ke klínu,Jsem štíhlá a za dekold se rozhodně nestydím,Šaty nemají ramínka,takže více méne jediný co mě ty šaty drží jsou moje prsa,Ale ono toje složitější,na plese budou i rodice mého přítele,a s nimi je vždy veselo,Nerada bych se nějak ztrapnila,ikdyž jeho rodiče dávno znám,A kdyby při nějakém blbnutí šaty sjely,nevím,ale asi by to nebylo moc příjemné.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
uzavřeno

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repak*
hodnocení

3x

Pokud na to máš postavu tak je to slušné i hezké *hi* . Žena by se neměla stydět za to co dostala od přírody.

hodnocení

3x

podle fotky poradíme ano-ne.

Já se *hi*

seuss*
hodnocení

2x

mne by to nevadilo, pokud je nemas jako bigl usi :)

ale vazne, urcite to vadit nebude,

lidka*
hodnocení

2x

Misulko, určitě na tom není nic neslušného - hlavně to musí dobře vypadat. To se nedá bez fotečky posoudit. Záleží samozřejmě, z jaké látky jsou šaty , střih šatů a i jak pánové radili, věk a kvalita poprsí musí tomu odpovídat. Oblékni se do šatů a někdo ať Tě zkoukne, pokud to nedokážeš sama posoudit. Pozor - když požádáš kamarádku - musí to být dobrá kamarádka. ;)

lidus*
hodnocení

1x

Být mladá holka tak to jistě neřeším, kdysi jsem měla šaty bez zad, prsa č.5 a klidně jsem to bez podprsenky zvládla.Dnes už by to bylo humorné ale vy se toho nebojte.

papene*

Můžete také vyzkoušet podprsenku ve spreji.Pro jistotu.;)

omlazeni.cz/...

1jara*

Existuje ještě nějaká neviditelná podprsenka, ale kde ji sehnat a na poslední chvíl.

Nechctěl bych se nikoho dotknout viz dole.

SILIKONOVA (nevid/...

kytka*
hodnocení

0x

Misulko,proč bys musela mít podprsenku, to přeci nikdo nenařizuje, pokud máš pěkná pevná prsa, aby šaty dobře držely.Hlavně je důležité jak se v nich budeš cítit. Abys celý ples nemyslela na to ,že Ti šaty sklouznou. Držím Ti palce ,ať Ti to sluší a hlavně se dobře bav.*tanec*

hodnocení

0x

Pokud chce ještě někdo Míši poradit, ať se prosím drží tématu a ne nějakých svých představ, které nám tu popisuje... díky

be
hodnocení

0x

Na ples je vždy vhodné podprsenku, je to tzv. nepsané pravidlo, kterré se ctí, a to, že na tanec má žena vždy podprsenku. Třeba i na latinu. Je to základ, aby se lépe tančilo. Jestli Vám to ale nevadí...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]