Nejste přihlášen/a.
Jak dlouho může cca trvat ušití šatů? Ples je za měsíc )
...to jen pro zajímavost. Můžu si je i koupit Díky
milá papene, přestože jsem chlap, tak jsem přesvědčen, že lze ušít šaty za několik hodin, ale děkuji za bod.
No já teda šiju, ale pro psy.Tipla bych to tak, že zatím co psí vestu šiju cca 1,5 hodiny, tak ty šaty od 5 - 10 hodin dle náročnosti
Myslím, že zrovna na maškarní bude ušití šatů trvat déle, aby to stálo za to, pořádně se vyblbnout v nějakém kostýmu Šaty na ples zvládne šikovná švadlena za chvíli, třeba i za hodinu. Já si jedny šila do tanečních a na stužkovák, ale to už je strašně dávno. V dnešní době bych dala přednost koupi nebo půjčovně, je veliký výběr.
Jen tak pro zajímavost - můžete si je i půjčit. A být za hvězdu nebo princeznu.
A je z čeho vybírat: maja.zotto.cz/... No a na další ples můžete mít zase úplně jiné.
Lidko, to máte teda naprostou pravdu. Jen se bojím, že jsem příliš náročná. Díky všem, každopádně se půjdu osobně zeptat švadleny. Už dlouho si chci nechat ušít šaty z filmu "Jak ztratit kluka v deseti dnech". Znáte? Díky za odkaz, určitě se podívám.
Ale tak si udělejte radost. Přání se mají plnit! Hlavně to chce šikovnou švadlenu, ať model odpovídá vašim představám.
Ono ani nejde o to, jak bude švadleně dlouho trvat ušití, ale kolik má zakázek. Ten film tuším nedávno dávali, ale nekoukala jsem. Tak ať na plese zazáříte!
Známe, ty jsou moc pěkné, ty zlaté. Ty by měly být ušité během jednoho dne. I když málokterá švadlena to udělá i kdyby měla jen Vás. Takže pokud nebude moc zaneprázdněná, tak během pár dnů. Je lepší se poptat.
Tak moc děkuju, včera jsem se byla ptát a prý to do měsíce stihne levou zadní, dneska tam teprve nesu obrázek, tak doufám, že se mi pani nevysměje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.