Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho trvá ušití šatů?

Od: imsorry* odpovědí: 16 změna:

Jak dlouho může cca trvat ušití šatů? Ples je za měsíc :))

...to jen pro zajímavost. Můžu si je i koupit :) Díky

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

za několk hodin jsou šaty ušity,

papene*

Na maškarní je to co by dup.;)

milá papene, přestože jsem chlap, tak jsem přesvědčen, že lze ušít šaty za několik hodin, ale děkuji za bod.

jolinar*

No já teda šiju, ale pro psy.Tipla bych to tak, že zatím co psí vestu šiju cca 1,5 hodiny, tak ty šaty od 5 - 10 hodin dle náročnosti *palec*

jolinar

Ok, souhlasím s Vámi, klidně se ušijí i dvoje za den.

fany08*

Myslím, že zrovna na maškarní bude ušití šatů trvat déle, aby to stálo za to, pořádně se vyblbnout v nějakém kostýmu*afro* Šaty na ples zvládne šikovná švadlena za chvíli, třeba i za hodinu. Já si jedny šila do tanečních a na stužkovák, ale to už je strašně dávno. V dnešní době bych dala přednost koupi nebo půjčovně, je veliký výběr.

jabraka*
hodnocení

0x

Správná švadlena šije rychle.

Moje tchýně ušila svatební šaty za tři dny.Dej jí Panbu věčnou slávu!

JABRAKA

vesnach*
hodnocení

0x

Budte rozumna a neptejte se takhle. Zalezi na tom, jak narocny strih jste zvolila, jakou latku a pak samozrejme na sikovnosti svadlenky, ale presne datum vam rekne jenom ona po konzultaci.

kytka*
hodnocení

0x

Záleží, kdo vám šaty šije, máte-li vyzkoušenou švadlenu. Můžete být i zklamaná, pokud pro Vás ještě nešila. Myslím,že dnes je takový výběr, že bych asi volila koupě hotových. Hned vidíte jak Vám padnou a sluší. Toť jen můj názor . Myslím i finančně to vyjde skoro stejně.

slonbonjohn*

Po půlnoci je v čemkoli každá princezna;)

lidka*
hodnocení

0x

Jen tak pro zajímavost - můžete si je i půjčit. *placni* A být za hvězdu nebo princeznu. *tuc*

A je z čeho vybírat: maja.zotto.cz/... No a na další ples můžete mít zase úplně jiné. ;)

imsorry*
hodnocení

Lidko, to máte teda naprostou pravdu. Jen se bojím, že jsem příliš náročná. Díky všem, každopádně se půjdu osobně zeptat švadleny. Už dlouho si chci nechat ušít šaty z filmu "Jak ztratit kluka v deseti dnech". Znáte? :) Díky za odkaz, určitě se podívám.

lidka*

Ale tak si udělejte radost. *placni* Přání se mají plnit! Hlavně to chce šikovnou švadlenu, ať model odpovídá vašim představám. *palec*Ono ani nejde o to, jak bude švadleně dlouho trvat ušití, ale kolik má zakázek. Ten film tuším nedávno dávali, ale nekoukala jsem. Tak ať na plese zazáříte! *tuc*

hrosik*

Známe, ty jsou moc pěkné, ty zlaté. Ty by měly být ušité během jednoho dne. I když málokterá švadlena to udělá i kdyby měla jen Vás. Takže pokud nebude moc zaneprázdněná, tak během pár dnů. Je lepší se poptat.

imsorry*
hodnocení

Tak moc děkuju, včera jsem se byla ptát a prý to do měsíce stihne levou zadní, dneska tam teprve nesu obrázek, tak doufám, že se mi pani nevysměje *smich*

imsorry*
hodnocení

Kdyby se tu našel nějaký zvědavec, zadejte do Googlu (obrázky) "how to lose a guy in 10 days" (takhle v Aj je tam obrázek i zezadu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]