Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s nějakým dobrým krémem na oči, proti vráskám? Je mi sice 25, ale mám je a některý docela hluboký.. Docela mě zaujala nabídka od VICHI..ale je to dost drahá záležitost (cca 750,-), tak nevím zda se to vyplatí. Kdyby to alespoň trochu pomohlo, tak si myslím, že by ta investice byla dobrá. Zatím jsem se s žádným kloudným očním krémem nesetkala. Vím, že se nedají čekat zázraky od žádného..reklamy jsou sice krásné, ale né tak pravdivé. Proto ocením vaše rady Díky.
Vaše zkušenosti jsou zcela pochopitelné. Kvalitní oční krém řady Time Defiance skutečně za 500.- nepořídíte a ty co jste v této cenové relaci vyzkoušela, Vám samozřejmě pomoci nemohly. V kosmetice platí slogan "za málo peněz, málo muziky"bohužel dvojnásobně.
Skutečné oční krémy proti vráskám v obličeji a okolí očí, např. Lancôme Absolue Night Premium vás vyjde na cca 1700.- a to ještě v akci. Běžně přes 2000.- Stejně kvalitní konkurence Shiseido, nebo Clinique, nebo E. Lauder, je na tom s cenou stejně. Prostě tak to je. Je to na Vás, jestli budete po pětistovce vyhazovat peníze z okna, nebo pořídíte skutečnou kvalitu, která funguje.
A pak je tu Artistry, dlouholetý prestižní zástupce světové pětky, společně s uvedenými značkami.
Můžete si porovnat srovnání. Stejná špičková kvalita, ale trochu jiná cena. (zde uvedeno v dolarech). Posuďte sama.
Chcete-li špičkovou kvalitu a rozumnou cenu, není jiná volba. U kosmetiky pak můžete ocenit 90-ti dení záruku na vrácení i používané kosmetiky.
Ale někomu třeba takové výhody mohou připadat nevyužitelné.
Zkuste krém od Oriflame, OPTIMALS SEEING IS BELIEVING, je to přímo oční krém, když je ve slevě, stojí kolem 200.Nedám na něj dopustit, vyhlazuje vrásky, pomáhá při otoku očí, a hlavně nepálí, když se dostane náhodou do oka. Já ho používám asi 5 let pravidelně, a je to supr.Občas si dejte na oči obklad- studený, a když je čas, na ty vrásečky namažte hodně mastný krém, nechte vstřebat, nezáleží na značce, stačí i indulona, ale nechte hodně dlouho, klidně i víc než hodinu vstřebat a zbytek lehce setřete, je to rada mé babičky, v 80letech měla pleť, jak v 50...ona používala nejvíc čisté vepř.sádlo a indulonu, žádné jiné krémy.hodně to je i v genech...není pravda, že čím dražší, tím lepší, to je jen reklamní trik...Jinak na dekolt je nejlepší Aviril, dětský olejíček, to jsem tady už radila.Stojí asi 20 kč.Vše je hlavně v pravidelnosti a každý den důkladně odlíčit, nejít spát neodlíčená.
Tome pobavilo, taky pouzivam veprove sadlo. Vsak i chirurgove radi po operaci masirovat jizvu veprovym sadlem a vykaslat se na specialni kremy. Je to telu nejpodobnejsi tuk.
Nechci prosím rozpoutávat nějaký flamewar, to prosím ne. Uvedu jen pár informací. Indulona je čistě syntetický produkt, výrobek z ropy s různými přídavky výtažků z toho či onoho. Nic proti ní, já na ní jako Husákovo dítě také vyrostl a žiju, ale doporučit bych jej dokázal jen jako ochranný krém na ruce pro zedníky, aby se jim potom lépe umývali. Skutečná kvalitní kosmetika by měla být v podstatné části přírodní. Nicméně to hlavní, je věda a výzkum. Mastit kůži je ten největí nesmysl, leda tak jako ochrana před mrazem, ani eskymáci si tělo nemastí jen tak. Nicméně, že by jejich čtyřicátnice byly nějaké fešandy z kosmetického hlediska, to bych asi netvrdil.
Pleť potřebuje především jednoznačnou definici, jaká je, jak reaguje a podle toho se teprve navrhuje péče o pleť. Suchá pleť není projevem nedostatku mastnoty, ale vlhkosti - hydratace. Jsem sice chlap, ale kosmetika mě zajímá z profesního hlediska, máme byznys s kosmetikou, manželka je vyškolená kosmetička. jako první krok bych se tedy vydal na analýzu pleti. Bez správné analýzy si ple´t můžete ještě více poškodit nesprávnou volbou kosmetiky. Co myslíte? Je to špatný návrh?
Já mám vyzkoušené olejové přípravky od Carla Hadka/doufám,že to není reklama/.Hlavně je nutné pleť okolo očí poklepávat prsteníčky a netlačit prsty.Pleť obličeje mazat vždy směrem nahoru. Na různé plastické vychytávky máte ještě spousty času a pokud máte mimické vrásky od smíchu,tak s těmi je to obtížné.
Já mám nejraději oční krém Benefiance od Shiseida. Vyzkoušela jsem už mnoho krémů (Clinique, Lancome, E. Lauder), ale tenhle mi přijde absolutně nejlepší. Je skutečně výživný a po celý den mi krásně zvlhčí okolí očí. Já jinak mám moc ráda značku Estée Lauer, ale ani její oční krémy se Benefianci nevyrovnají. Je sice drahý, ale vzhledem k tomu, jak je výživný, jej stačí skutečně jen trošička, takže mi dlouho vydrží. Jak jej sehnat co nejlevněji? Do vyhledávače Zboží si zadám Benefiance Eye Cream a kde ho mají nejlevnější, tam ho kupuji.
Dobry den
Neexistuje zadny krem, ktery by Vam odstranil pricinu starnuti, takovy preparat by zaslouzil Nobelovu cenu a ujistuji Vas timto, ze neexistuje ani zadny krem na odstraneni celulitidy nebo na zestihleni a podobne. Vse je cista reklama a kseft, nehledejte neco, co opravdu neexistuje.
Bylo provedeno mraky testu, koneckoncu i u nas v Cesku byl proveden test na tyto vyrobky a vysledek dopadl totalni katastrofou! Veskere chemicke svinstva za tisice byly totalni braky a nepatrny vysledek prinesly velmi levne kremy. Vite, rozumim tem, kteri chteji predbihat cas, ale chce to soudnost a trochu myslet, opravdu chcete vyhazovat penize oknem? Jestli ano, dejte je me, ja ty penize pouziju na dobrou vec .
Hezky den preje vsem Camelot
Předpokládám, že žádné podklady, materiály, důkazy, pro svá tvrzení nemáte. Konfrontační testy pravděpodobně podstoupit také nebudete ochoten. Pak lze klidně konstatovat, že jen bohapustě žvaníte Pěknou neděli
P.S.: produkty, které výrazně snižují vráskovitost, pleť "omlazují" a působí dalšími efekty na stárnoucí pleť, máme k dispozici pod značkou Artistry a Beautycycle. A jelikož si za tvrzeními stojíme, může každý klient získat produkt , jakýkoliv, na 90-ti denní zkušební dobu. Za tu dobu pozná úplně každý klient, každá dáma, každý muž, jestli je to reklamní trik, oblbování klientů, nebo funkční produkt. Co nabízíte vy, kromě "blbých řečí" ..?
to je krasna reklama, jen doufam nebo pevne verim tomu, ze kazdy soudny clovek nez "vyhodi oknem" par tisic za totalni nesmysly, tak se alespon poradi s odborniky a nikoliv s prodejcem a "radoby znalcem" v oboru dermatologie.
za svym nazorem si stojim skalopevne a je upevnen nazory a pruzkumy odborniku nikoliv prodejcu, bohuzel spousty zoufalych zen, ktere neumeji starnout neustale sahaji po kremech, ktere jsou temer bez kyzeneho efektu.
vysvetlete mi tedy jednu vec, z jakeho duvodu vsechny ty zname ksichty, ktere delaji reklamu na vsemozne preparaty si nechavaji sve obliceje zkraslovat plastikama?
No, k průkazným materiálům jste byl vyzván. To snad pro začátek postačí. Střízlivě uvažujícímu člověku pak stačí jen připomenout, že odborníci v oblasti dermatologie, kterými se tu oháníte, jichž mimo jiné naše firma zaměstnává velmi mnoho a těch nejlepších na světě a díky tomu z našich laboratoří pravidelně odchází nejvíce patentovaných technologií, které následně nakupují přední světoví výrobci, se zabývají vývojem dermatologických preparátů, které jsou poté určeny k výrobě. Inteligentní člověk si jednoduchý závěr uděká i bez Vaší "křížové výpravy" Dermatolog je dermatologem proto, aby produkoval dermatologické produkty. Odborníkem je pak především proto, aby tyto produkty byly v pořádku, funkční, neškodné a tudíž prodejné.
Samozřejmě, že jsou na trhu produkty, převážně pak velmi levné a levné, které vícenméně žádný efekt nemají. Ale to nelze bagatelizovat. Tak je to na trhu s čímkoliv si jen kdo namane.
Váš skálopevný postoj Vám chválím. Bohužel svět a jeho hroby je posetý skálopevněstojícími za hloupostmi
Vaše otázka "proč" ve směru k plastice dokazuje přesně to, co naznačuji. Že o tom nic nevíte, něco si myslíte a předkládáte to jako BOŽÍ ZÁKON. Závěr nad takovým počínáním nechť si udělá myslící jedinec sám
hezke fraze, ale prazdne. samosebou, ze kdo potrebuje prodavat, bude si tvrde stat za svym a to vam tedy neupiram, ostatne muzete prodavat cokoliv, to je vase svobodne pravo, muzete prodavat i zivou vodu, jiste najdete sve kupce. to, ze nekteri stale veri tomu, ze diky kremum budou mit plet jako miminka, zivi ty vase kseftiky a lituji tech, kteri jsou tak duverivi a nez se popali, vyhodi do luftu sve leckdy tvrde vydelane penize.
piste si co chcete, to stare porekadlo stokrat opakovana lez se stane pravdou tu muze z casti platit, ale stale pevne verim tomu, ze valna vetsina normalne smyslejicich lidi pochopi, ze zadna vaska tekutina v jakemkoliv stavu nemuze plet dostat do podoby pred x lety, pokud tomu verite, pak uz asi jen proto, ze vsazite na spatneho kone.
v nasi zemi docela nedavno probehl test ocnich kremu, ktery provadelo Občanské sdružení/... , ktere vydava mimo jine i casopis dtest, kde se vsichni mohou s vysledky seznamit. protoze nelze pres tuto poradnu tyto testy publikovat, necht si kazdy kdo ma zajem tento test a vysledky precte. pokud budete chtit toto zpochybnovat, pak nedelate dobre, tyto testy jsou prave provadeny odborniky a predevsim nezaujatymi lidmi bez vazeb na prodejce a dealery.
jsem tvrdym zastancem, ktery neuznava zadne tyhle predrazene masticky a podobne nesmysly, proste NE a smirte se s tim a pokud mate pocit, ze je necim perfektnim odpovidat respektive obhajovat svou pravdu urazkami, pak se snizujete prave Vy a jste chudacek.
pokud ma nekdo pocit, ze musi stuj co stuj pouzivat drahe az predrazene preparaty, prosim, necht tak cini. zaplat panu bohu tu nejsem v roli prodejce , lidem bych doporucil pouzivat selsky rozum, dotyzy? krasne odpoledne Camelot
a vhledem k tomu, ze tu propagujete a vytvarite virtualni poptavku po zbozi Amwaye, tak timto koncim , vse co je s touto spolecnosti spojene me absolutne nezajima
Tak předně několik faktů: Kdybyste sem nepsal ty svoje hlouposti, ani byste o mě nevěděl, protože bych sem neměl důvod nic psát. Tolik k Vámi předložené teorii o jakési skryté reklamě. Jen reaguji na Vámi vyřčené zobecněné pitomosti, vydedukované na základě několika testů, které samozřejmě také nejsou obecně dostupné. Výsledky Vámi předkládaných argumentů jsou dostupné pouze za peníze, tudíž jsou stejně komerční, jako výsledky jiné. o jejich obsahu se tudíž nic nedozvíme
Rozum do hrsti je správná věc a doporučuji tuto praktiku všem. Z mého pohledu to pak znamená, že pokud už jsem v pozici, že chci koupit nějak produkt, tak pokud možno takový, kdy mi výrobce dává záruku, že když produkt nebude fungovat, tak jej mohu vrátit. Pochybuji, že existuje ještě větší, nebo efektivnější nákup podle rozumu. Můžete napovědět.
Tento způsob prodeje už sám o sobě napovídá, že si výrobce může být sakra jistý, že produkty fungují. Protože plné sklady vráceného zboží by jej brzy přivedly k bankrotu, po padesáti letech na světových trzích zcela určitě. Opak je ale realitou. Ale chápu, že ani jasná fakta pro Vás nejsou žádné argumenty.
Povězte mi prosím, v čem, samozřejmě KONKRÉTNĚ, je jediná "prázdnota" v některé z uvedených "frází". Když už používáte pseudonymy, kterým evidentně moc nerozumíte, tak prosím o jejich rozšifování. Používáte-li taková obinění, měl byste to uměl popsat a definovat. Je to dost fér?
Stále podsouváte jakési smyšlené pitomosti. My nikdy nikde netvrdili, že někdo bude mít po použití naší kosmetiky pleť jako miminko, bez ohledu na to kolik dotyčnému je. Pořád si jen cosi vymýšlíte. Baví Vás to? Evidentně ano.
Já jsem byl od samého začtku zcela smířený s tím, že Vás nepřesvědčím. Jenže, človíčku, o tomi ani náhodou nešlo. Stejně jako jsem neměl nejmenší snahu Vám propagovat naše produkty. Jen vyvracím Vámi předložené a zcela zobecněné pitomosti. Toď vše
Jaké urážky máte na mysli? Umíte být alespoň v něčem konkrétní? Doposud jste totiž v ničem nebyl.
Žádný krém vrásky neodstraní, je to pouze reklamní tip. Je třeba o pleť pečovat již do mládí a tím se pleť vyživuje a vrásky se tvoří ve vyšším věku. Ale věřte,že i tvář s vráskami má své kouzlo. Pokud z člověka vyzařuje pohoda, tak vrásky nevadí.
I vy jstě máte pro svá tvrzení, ... že ŽÁDNÝ ... hmatatelné, nebo jinak dostupné podklady, viďte? Jinak byste zcela určitě takové věci nezveřejňovala, neboť jako inteligentní člověk si zcela jistě uvědomujete, kam mohou zavádějící, lživé, popř. ničím nepodložené informace, zveřejněné na internetu ZAJÍT. Nicméně se zbytkem Vašeho názoru se zcela stotožňuji. Vrásky jsou krásné, mají své kouzlo a k člověku přirozeně patří. Je však třeba úpřimě napsat, že toto tvrzení není předmětm tématu ani sporu. Tu pohodu přeji všem. Ubude Vám/Jim vrásek mnohem levněji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.