Nejste přihlášen/a.
neznate nekdo nejakej babickovskej trik co s testem na bramboraky, aby pres noc nezcernalo?
Babičkovský trik je horké mléko do těsta.Ale nefunguje to na dlouho,je třeba ho do ccab2-3 hodin zpracovat.
Chtěla jsem se přiklonit k názoru lm, tekutinu trochu vymačkat a přidat horké mléko. Ale našla jsem ještě jeden trik:
Tip:Pokud těsto nezpracujeme a necháme na další den, přidáme do něj trochu octa (asi lžičku) – těsto tak nezčerná.
Tak snad by to mohlo fungovat - je to z těchto stránek: stastnezeny.cz/...
A zde je recept i s horkým mlékam: chramst.blog.cz/...
moc dekuju. neco takovyho sem presne potreboval. Ja prave moc na server stastnezeny.cz nechodim, cimz mi tento trik musel nejspis uniknout.
Seuss, napiště prosím, jestli to bylo účinné. A hlavně, jestli ten ocet nebyl v bramboráku znát. Sama jsem tento trik neznala a ani nechodím na šťastné ženy, i když šťastná jsem. Zadala jsem do vyhledávání prostě a jednoduše - bramborák a měla jsem kliku!
Ale je fakt, že chlupaté knedlíky házím z hrnce rovnou do zelí, aby nezčernaly. To je něco podobného - vlastně těsto skoro stejné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.