Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou domácí pekárnu

Od: zvanda® odpovědí: 13 změna:

Rozhodl jsem se koupit dom.pekárnu.Poradí mi někdo jakou značku popř.zkušenosti s tímto zařízením.Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x

Máme rok a půl Moulinex s dvěma hnětačema a pohoda a spokojenost.

abcdef*
hodnocení

0x

Ahojky, já jsem si nedávno koupila Moulinex. Je to výborná věc :) peču v ní chleba ob den. Je měkoučkej a můžeš si do něj dát cokoliv tě napdane :) Já mám nejraději sýrovej;) a česnekovej... :) Může se v tom připravovat i těsto, marmeláda, fakt vše. Takže doporučuji *palec*

kiaransalee*
hodnocení

0x

možná vás zklamu, ale měla jsem pekárnu cca dva měsíce a omrzelomě to. ta práce s tím...

za mě, nemá to smysl, je to krátkodobá záležitost a dobrý chléb si můžete upéct i v troubě.

recepty.vareni.cz/...

1jara*

Nevím co jste měla za pekárnu, My máme Kenwood, naprostá spokojenost.Manželka pečei sousedům a půlce famíílie.

doplněno 31.01.10 12:59:

Domácí-pekárna-sh/...

kytka*

Nevím nemám zatím pekárnu, ale brzy si ji chci pořídit. Vím od známé ,že s tím naopak nemá žádnou práci.Připraví suroviny , naprogramuje /i s odkladem času / a vše se samo zpracuje a upeče ,bez zásahu našich rukou . Kdo mi dá za pravdu? Chci jen vědět , jestli je to pravda. Vaří v ní i džemy a marmelády, je z toho nadšená. Možná Vás mrzelo to vymývání,ne? Nevím čím je to ,že Vás to přestalo "bavit" . To bych byla zklamaná, kdyby to nefungovalo, jak mi známá řekla, co vy na to?

fany08*
hodnocení

0x

Máme dva roky Moulinex na 1500 g chleba. Je nás doma pět, pekárna na menší chleba by nám byla na nic. Příprava - víc jak pět minut to snad ani netrvá, nasypeš suroviny, zmáčkneš nějaký ten čudlík a je hotovo.

kytka*

no super to bych chtěla.*hej*

carterv*

Dobrý den,

my vlastníme pekárnu Delicca (Eta 714990000) a jsme s ní velice spokojeni, dá se přibližně pořídit za 2300,-.

praja
hodnocení

0x

Posilám odkaz na několik receptů do domácí/... pro inspiraci

wea
hodnocení

0x

Máme Moulinex home bread XXL a je super. Chleba není krychle ale kvádr. 2 hnětací metly perfektně vyhnětou těsto. Nejlepší je udělat si vlastní kvásek, jinak doporučuji!

hodnocení

0x

ETA Harmony nám slouží třetím rokem k naprosté spokojenosti. Protože jsme zatím jen dva, děláme poloviční kousky, ale je to opravdu příjemné. Směsi nakupujeme v LIDLu, kde jsou již hotové, jen se doplňuje voda. Vše spetřujeme třeba praženou cibulkou, olivami nebo třeba ořechy. Obsluha jednoduchá, snad jen velikost celé pekárny by mohla v malinkém bytě být problémem... no, velké jsou ale všechny.

fidonet*

Jako byste mi mluvili z duše. Mohu jen souhlasit máme uplně stejné zkušenosti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]