Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špiní podrážka pantoflí

Od: atrama® odpovědí: 3 změna:

Koupila jsem si pantofle na doma bílé, s hnědou podrážkou, a na linu v kuchyni to dělá čmouhy...Nevíte někdo čím by šla ta podrážka umýt, aby to už nedělalo? Přemýšlela jsem o ředidle, nebo o odlakovači na nehty...jinak jsou zdravotní, pěkně se v nich chodí..nemáte někdo zkušenost, čím to odstranit?Nebo nalakovat nějakým lakem-poraďte! Děkuji...*bzum*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Teda, nejsem si úplně jistej,ale myslím, že ředidlo, odlakovač a lakování nebude to pravé ořechové ...Záleží, z jakého materiálu ta podrážka je a nějaký stabilizátor barvy mě nenapadá. Viděl bych to na ochození nebo nalepení nové podrážky z jiného materiálu:(

jabraka*
hodnocení

1x

Ta podrážka nešpiní,ale odírá se.Nejlepší by bylo koupit jiné s látkovou,nebo filcovou podrážkou.

JABRAKA

kytka*
hodnocení

0x

S tím nic neuděláte , je to způsobeno složením materiálu,ze kterého byla podrážka vyrobena.Já bych se jich zbavila ,bez milosti, při nákupu nových už se toho vyvarujete. *tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]