Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké máte nejraději líčení?

Od: ladys* odpovědí: 11 změna:

Ahojky chtěla bych se zeptat,na vyši neoblíbenější značku líčení?Předem díky za odpověď

:)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

awe
hodnocení

0x

Je mi to úplně jedno, vybírám si dle odstínů barev, na značky dlabu.

arimas*
hodnocení

0x

M.A.C a Clinique

doplněno 31.01.10 18:28:

maccosmetics.com/...

clinique.com/...

amlim*
hodnocení

0x

Moje neoblíbenější značka je Artistry*slunce*

repak*

A na odlíčení L.O.C.? :)

arimas*
29.01.10 13:02

? *smich*

Líčím se indulonou..je to fakt na všechno..
Odličuju savem, je fakt na všechno...
Holkýýýýý, která mě naučí se malovat..
slonbonjohn*

To já nejraději líčím na mladé roštěnky a tak;)

malin

a kde ji koupit

hodnocení

0x

Zkuste www.omlazeni.cz tam se hodně probírá kosmetika, líčení atd...:)

nefertiti*
hodnocení

0x

ahojky používám značku MARY KAY .Trošku dražší ale super kvalita jsem alergická ale od nich mohu vše.

fidonet*
hodnocení

0x

Krásná žena se líčit nemusí, Zda jste krásná musí posoudit Váš partner. V líčení vam neporadím, ale nalíčenou ženu bych nikdy nechtěl. A líbat chemikálie ja rtech taky ne.

Ale samozřejmě, existují nadherně nalíčené ženy. Je to krása, ale doma bych to nechtěl. Ráno se probudím a najdu tu ženu, kterou jsem líbal včera v poledne.

Ale pokud se vam líčení libí, dále tak čiňte.

Neporadil jsem, ale je tu hodně názorů, jen jsem přidal ten svůj.

Ale manželce kupují takové ty krémy ( proti vraskam atd ), lepší je si připlatit za něco, co vám nebude ničit pokožku. Nejde o okamžitý efekt, ale abyste to nepoznala ani za 10 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]