Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty - kde co kupujete

Od: orezavatko* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Jelikož začínám s gelovými nehty(jen doma)tak bych chtěla vědět kde kupujete gely a jaké značky a ještě kterou brusku doporučujete(ale nechci nějakou moc drahou)děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nefertiti*
hodnocení

2x

Ahojky já nakupuji na www.mondinail.cz .Super výběr a UV gely BLACK LINE jsou super.Mají velký výběr a jsou asi nejlevnější.

kacka77
hodnocení

0x

Ahoj, mrkni na internetový obchod: modelaznehtu.cz , anpro.cz...Značky stavebních gelů osobně doporučuji Expa a Lion.

mikinka*
hodnocení

0x

Ja kupuji Daisy Nail na nehty.hudla.cz gely se mi osvedcily nepoznala jsem rozdil mezi temito a temi od Expy tak jsem presla na tu prijemnejsi cenovou variantu:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]