Záleží na nátuře ,já bych to nejedla , může to mít nějakou nemoc -ovšem i nemusí. Prostě je na Vás jak se rozhodnete. Také mi známí nabízeli ale nechala jsem si zajít chuť
raadek*
Pokud ho radne tepelne upravis tak se nic nestane. Horsi to je s divocakem, u toho se musi provest kontrola na svalovce. Jinak ja divocinu nemohu jist, protoze srnky maji krasne oci ,a kdyz na zahradce vyhrabavaji jablka, je to pro me jeden z nejkrasnejsich zazitku. R.
Záleží na tom kdo ti ho dal, jetli je to ulovené ,nebo třeba stažené autem ,pokud ti ho dodal myslivec tak se toho bát nemusíš a pokud je z bouračky tak je to horší ale jak ylo již napsáno ,pořádná tepelná úprava je důležitá A maso je moc dobré
Se srnčím to je jako s mladým hovězím. Takže svíčková onáčka, medailonky, guláš, podusit. Takže můžete použít všechny recepty na hovězí. Nebo přidat koření na divočinu - dá se koupit.
papene*
Od 15. ledna do 10. února se, zejména v lesních honitbách, podává lesním obyvatelům speciální krmení, které obsahuje antihelmintika. To znamená, že jde prostředky likvidující například oblé červy v trávicím traktu zvířat, dále motolice, podkožní larvy střečků, askarie, a jiné červy.
Nechci radit, ale pokud bych to našel scíplý, tak bych to zakopal. Ale pokud je to sražený vlakem, tak bych to sežral. Neuvažuju variantu, že to mělo vzteklinu a k tomu vlaku se to šlo přitulit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.