Nejste přihlášen/a.
Letos nám brambory zlikvidovalo krupobití, tak jsme nuceni je kupovat. A je to jedna velká hrůza, samá voda a škrob, jako příloha se to jíst nedá, dobré je to leda tak na kaši, nebo těsto. Říkal jsem si, že je to nějaký škrobový typ C, ale nejčastěji se prodává odrůda Colombo což má být varný typ A-B, ale je to takový vodnatý maglajz, i když ho povaříme jen krátce. Ještě mají v Lidlu nějaké "salátovky" za 80 Kč za 2 Kg, které jsem ještě nevyzkoušel, protože salát jsem medělal a cena je docela hustá.
Co z obchodu kupujete vy, aby to chutnalo a mělo strukturu jako normální brambora?
doplněno 16.08.26 22:12: Ještě doplním, že jsme byli zvyklí na odrůdu Dominika.
Co z obchodu kupujete vy, aby to chutnalo a mělo strukturu jako normální brambora?
doplněno 16.08.26 22:12: Ještě doplním, že jsme byli zvyklí na odrůdu Dominika.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]