Nejste přihlášen/a.
Dostala jsem od kamarádky sušené praváky, ale udělaa jsem zbrklost - namočila jsem je do zavařovačky a teď dala do ledničky, protože je dnes nebudu zpracovávat.Je mi líto, mám oddělit tu vodu od těch hříbků a nechat zvlášť do zítřka? Všude v receptářích píší, že doba namáčení hub je několik minut, což už je překonáno. Co teď?
3x
Prostě je uvaříte zítra. Jsou v chladu, je to v pohodě. Vodu neslévejte, je v ní spousta chuti a vůně.
Rada nad zlato, děkuji vám
Namočené jsou už dlouho, táži se, mám-li tu vodu ponechat zvlášť, nemyslím vyhodit ale, aby ty houby nebyly rozmočené
Podle mě se houby nerozmočí. Ale jestli cítíte, že by to bylo lepší, vodu slejte (a uchovejte) a houby nechte zvlášť.
sušené pokud se nezapomene namáčíme 24 hodin dopředu., ale když to bude 48, tak se nic neděje, neslévat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.