Nejste přihlášen/a.
Jsem si vzpomněl na tuto situaci se svoji ex, která měla náramně bujné poprsí. Sice si nepamatuju číslo podprsenky, ale snažil jsem se ji radit nebo doporučit, že by si měla vzít větší velikost. Proč? Protože ty její prsa byla strašně utlačený, stlačený, aby vypadaly menší. Já však zakládám tento dotaz proč to vlastně někdo dělá, když dle mého vkusu, se mi líbí velké kozy. S tou menší podprdou to přetékalo tak to vypadalo komicky, ale ona si přesto nechala tu svou ... Nakonec připouštím, že nebyla blbka, takže asi věděla co dělá, ale tohle nepochopím. Chápe to někdo? Jo byla trochu při těle, ale ne moc. A odmítala nosit sukni, což by se mi líbilo, ale jsem si všiml, že ženy při těle nerady nosí sukně, taky by mě zajímalo proč. Mě se dlouhé sukně na ženách strašně moc líbí...
4x
Dobrý den, myslím si, že Vaše ex moc dobře věděla proč to dělá, resp. jak více upoutat pozornost mužů na určitou část svého těla. Nebojte, zemská přitažlivost ji později potrestá za Vás
. Zdravím!
1x
Divné! Proč jste s ní chodil a snad ji miloval, když se vám tak nelíbila, když jste měl tolik výhrad? Příroda nadělila, je potřeba to tak brát a žít s tím a neznejisťovat ani sebe ani někoho. Vyvolávat v někom komplexy: To se přece nemá, zvláště pak tomu, ke komu máme vztah. Jsou to její prsa, její gatě a když se vám to nelíbí, neřešte to s cizími lidmi, ale běžte dále a hledejte dokonalost, po jaké toužíte.
Svěřte se mi! Kdy jste si stoupnul, nahý, před velké zrcadlo? Co jste viděl, to je bez připomínek? Skutečně?
Zrcadlo u sebe nemám, v bytě nebydlím sám. Ale obecně bych s tímto problém neměl a klidně kdyby v mé místnosti byly zrcadla nemám s tím problém. Zrcadla byla a jsou fajn a je skvělé být před nimi nahý. Jinak jsem nekritizoval její vzhled, takže nechápu co jste nepochopila.
A jak zní vaše první povídání? Jako kritika, výsměch, snaha změnit nebo ponížit. Adonis v zrcadle a renomovaný kritik na sociálních sítích? ![]()
Psala jste: "Svěřte se mi! Kdy jste si stoupnul, nahý, před velké zrcadlo? Co jste viděl, to je bez připomínek? Skutečně?" Nakonec tady zneužíváte mé důvěry. Tak jsem se vám svěřil a upřímně vám odpověděl. Proč tedy útočíte a zneužíváte toho co jsem upřímně napsal, že se nestydím? Jen abyste mě tu shazovala a očerňovala ve výsledku? Tak proč se ptáte? A toto je zákeřné chování. Jestli se vy stydíte před zrcadlem, není důvod automaticky předpokládat, že opačná strana to má stejně. Proto je to Adonis? Tak teda nereagujte a neodpovídejte, když znáte odpověd předem a máte potřebu shazovat diskutující protistranu. Vaše reakce se mě nedotkla, jen Vám nastavuju zrcadlo.
@babkazov: Když jsem si stoupnul nahý před velké zrcadlo, tak jsem tam viděl nahého chlápka. Upřimě řečeno, raději se koukám na nahé ženské ![]()
Nedokonalostí jsem tam viděl spoustu, ale nic, co by mi stálo za to napravovat (pominu-li rozcuchané mokré vlasy, které jsem si tam šel rozčesat), na moje fungování mi to docela stačí.
Když se podívám na svojí Kočičku, tak taky vidím spoustu rozdílů oproti Holywoodským kráskám. Oči i mozek mi zatím slouží dobře. Ale vzhled rozhodně není to, kvůli čemu jsme spolu.
@vseok: Co se toho oblečení týče, ženským dost často záleží na tom, jak vypadají a řídí se většinou svými představami o tom, jak by vypadat chtěly a co je k vysněné představě blíž a co dál. Takže jejich kompromis často vypadá zcela jinak, než co by jejich mužský považoval za optimum.
Mě se ta moje dřív často ptávala, jestli se mi víc líbí v těhle šatech, nebo v támhle těch. Já jsem celkem pravdomluvný, tak jsem většinou odpověděl, že se mi nejvíc líbí úplně bez šatů. Nějak se mými odpověďmi moc neřídila ... v ženských se jeden fakt nevyzná ![]()
Ta zmínka zrcadla, to je proto,že je potřeba si položit otázku: Kdo já jsem, že mám právo kritizovat?!
Já nevím, já ten úvodní dotaz chápal jako otázku, proč to takhle ta žena dělá, ne jako kritiku, že je ošklivá, nebo blbá.
Že se každý z nás odchyluje od ideálu krásy je celkem zřejmé (už jen když připustíme současnou existenci Věstonické Libuše a Twiggy
), ale to přece nebrání otázkám, proč se něco děje ...
---
Přijde takhle chlápek k psychologovi a říká "Pane doktore, já tomu vůbec nerozumím, moje žena se celý den chová normálně, ale takhle po osmé se vždycky najednou zničeho nic zvedne a chodí po bytě a mává přitom rukama nad hlavou. A pak si zase sedne a dělá jakoby nic ... je tohleto vůbec normální?"
Psycholog odpoví: "S něčím takovým jsem se zatím nesetkal, potřeboval bych si s ní o tom popovídat"
Tak chlápek objedná ženskou k psychologovi, ona tam připjde, psycholog jí řekne co a jak a ženská se zamyslí a povídá: "No jestli to nebude tím, že já si vždycky takhle kolem osmé maluju nehty a než ten lak zaschne, tak nemůžu na nic sáhnout, aby se mi nepoškodil, tak takhle urychluju to schnutí ..."
Vždyť zasychající lak na nehty se pozná po čuchu.
Normální není chlap, měl se své ženy normálně zeptat.
Není to ze života, je to jen vtip.
Je to jen vtip, pochopitelně.
@vseok se taky mel zeptat svojí ex, ale tak nejak se nezeptal. Nebo nedostal (pro něj) pochopitelnou odpověď.
A kdo nezná jak různě smrdí který lak na nehty, tak si taky nemusí spojit divné chování ženské s tím, že to doma smrdí jak v autodílně.
Ale hlavní, co měl ilustrovat, je, že se za nepochopitelným jednáním někdy skrývají docela pochopitelné a rozumné důvody. Jen nejsou vždy na první pohled vidět.
Otázka zní jasně, ale jen ženská za tím může vidět kritiku, i když tam se mnou v posteli nebyla... Jasná psychologická ukázka projekce a vztahovačnosti. Ta ženská je tak vztahovačná, protože v příkladu vidí sama sebe a tak to automaticky vztahuje na sebe jak by reagovala ona. Jenže nechápe, že lidi nejsou kopie jeden druhého, ale jsou velmi odlišní a proto každý chápe situace jinak a reaguje jinak. Třeba to s tím Adonisem byla jasná ukázka toho co si domýšlela... Přitom jsem jasně psal, že tu žádné zrcadla nemám, protože ji nepotřebuju, ale ji vhlavě straší nějaký adonis, její zkušenost s nějakými adonisemi, takže každý chlap který se nestydí a rád se před svou ženskou producíruje nahatý je najednou adonis v zrcadla
Na tom se odhalují její vlastní zranitelná místa. Ačkoliv věkově se ji to vůbec netýká, protože dotyčné ex bylo 30 let. Jiná věková kategorie, jiný ročník, jiná generace. Přesto si bude babkaov sama sebe představat v té situaci a v úplně jiném kontextu, než o kterém jsem psal. Krásná ilustrace nelogických pochodů ženy. Už jen vyfotit, zarámovat nebo vystavit jako modelový exemplář na ZŠ pro chlapce, aby si měli z čeho brát příklad ![]()
Tak mě už se to taky netýká komunikace s věkovým rozdílem několika generací je prostě úplně mimo.
1x
Menší podprda víc zpevní a tolik nevlajou, obzvlášť pokud někde popoběhne. Si to zkus, vem podprdu, do ní dva balonky s vodou a zkus s tim běžet.
Ne sukni - obvykle se sdydí za svoje nohy, u tlustých vtšinou moc hezky nevypadaj, takže to se jim ani nedivim (oproti holkám který sportujou)
PS babkazov - asi stárneš. On nekritizuje, ale ptá se na důvody proč to volí zrovna takhle.
1x
Každá žena by měla znát číslo /velikost/ své podprsenky. Skládá se to:
1/ z velikosti košíčků
2/ z obvodu pod prsy
Pokud žena z nějakého důvodu svou velikost nezná, uvádím snadno zapamatovatelnou pomůcku:
A - jako angrešty
B - jako bobule
C - jako cibule
D - jako dýně
E - eště větší
F - fuj!
Jinak existují specializované prodejny s dámským prádlem, kde jsou vyškolené prodavačky, zákaznici nechají vyzkoušet, okouknou a poradí, popotáhnou ramínka, případně donesou větší či menší model. Vybírala jsem si v takové prodejně kdysi prádlo na synovu svatbu a byla jsem s přístupem prodavaček velice spokojená. Nakonec jsem si odnesla model, o kterém jsem zpočátku sice ani neuvažovala, ale který mi dokonale padl. V každém velkém městě se podobná prodejna najde. U nás je to prodejna LINIA /dříve MITEX/ na hlavní třídě. Jaga.
Jsem ji to říkal, přesně tohle, ale zbytečné. Hlavně že jsem ji moc nefotil nahou respektivě skoro nahou. Tedy bez podprdy, takže vlastně se nebylo za co stydět
když to nikdo kromě mě neviděl.
Děkuji za názor. Co je tedy podle Vás lepší. Menší prsa? Nebo menší podprsenka
Vždycky jsem si říkal: to musí být nepohodlné... Proč si na sebe nevzít něco pohodlnějšího? Výše v komentářích je krásná odpověd , která se mi líbí, že mají svůj ideál v hlavě jak chtějí vypadat a tím se řídí. Vše ostatní jde stranou.
0x
0x
Žena, která si neumí koupit správnou velikost podprsenky, podle mě blbka je. Podprsenka totiž zastává funkci nejen zdravotní, ale i estetickou. Pokud někde něco přetéká, je na vině nevhodná velikost, a to nemluvím o tom, jak to otřesně vypadá. ![]()
No na to bych se právě doporučil zeptat dotyčné, protože třeba pro to má nějaký, na první pohled nezřejmý důvod.
Například si dovedu představit, že v kombinaci s nějakými čaty to plní dvě funkce naráz - zaprvé to skryje dolní část prsou a podepře je tak, aby nevisely, a za druhé ta horní část působí jako push-up že horní část, viditelná ve výstřihu, se jeví rozlehlou a pevnou a skrze výstřih není vidět tu dolní přimáčknutou čast. A co je neviditelné pod šatama se nepodílí na estetickém vjemu z toho viditelného. (A má-li navíc žena v úmyslu při svlékání šatů svléct i podprsenku, tak to přetékání nemusí vůbec být viditelné. A tedy ho neřeší, protože by to jinak znamenalo výrazně větší náklady a návštěvy speciálních salónů a kdovíco dalšího, na co dotyčná nemá ani náladu, ani čas, o penězích ani nemluvě.)
Nebo něco docela jiného. Co já vím. Já žena nejsem a podprsenku nenosím, tak to jsou jen teoretické pindy ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.