Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sprcha ve spreji, zkušenost?

Od: babkazov®

Má někdo zkušenost se sprchou ve spreji? V pondělí mám jít na operaci. Opraví mi krevní zásoben shuntu, to znamená pořežou mi kus paže a sprcha, v tomhle horku? No, nevím, nevím. Řešením by mohla být právě sprcha ve spreji. Znáte to někdo? Funguje to?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Podle vzhledu a složení to jenom voda ve spreji. Na to ti stačí klasický rozprašovač a voda
km
Aqua, Glycerin, Nitrogen, Allantoin, Parfum, Sodium Methylparaben, Linalool
halamus

Já bych dal do rozprašovače DHMO, Dihydrogenmonoxid.

jir
halamus: hlavně opatrně, byly zdokumentovány případy, kdy lidé zemřeli po vdechnutí této látky!

bramburka
hodnocení

0x

Se sprchou ve spreji zkusenost nemam, ale vzala bych si s sebou stolni vetracek. Zeptejte se, jestli Vam ho tam povoli?

bramburka

Pokud se chcete vysprchovat, radeji bych zakryla ruku nejakym igelitem a osprchovala zbytek tela.
Ten vetracek jsem myslela do pokoje k posteli, pro osvezeni.

hodnocení

0x
Vemte si ubrousky.
Ale dnes se dává po operaci nepromokavá náplast.
Takže počítám že lehká spěchá vadit nebude, ale raději se zeptejte sestřičky.
doplněno 22.06.26 18:06: Sprcha

km
hodnocení

0x

podle mě je to nesmysl, který nemůže fungovat... a připomnělo mi to tzv. cikánskou sprchu

hodnocení

0x
Solidní ptákovina. Jde jen o očistu před zákrokem? Nebo po - doma? Co tak hadřík do vody + ručník? Nebo vlhčené ubrousky - v dm mají nějaké nechemické neparfémované - víceméně voda. Doma používáme na leccos staré nastříhané hadříky různých velikostí z vyřazeného oblečení - jednorázovka. Super i na zadek apod když je třeba nebo "jen" na něco rozlitého...

bear
hodnocení

0x

Nějaký koupací návlek by byl lepší. Pořádná sprcha se nedá ničím nahradit.

Vzpomínám na to, když mi jednou myli vlasy tímto a nebylo to vůbec ono.

benu.cz/...

A zakrýt jednu končetinu bude určitě jednodužší a pak hurá pod tekoucí sprchu ;)

securitycontrol
hodnocení

0x
Teda myslel jsem, ze uz jsem videl vse, ale evidentne ne, sprchu ve spreji slysim poprve, musel jsem si to vyguglit.
Ja bych pouzil asi vodu z petky a rucnik, ale vlastne proc to nezkusit, kupte a pak dejte recenzi!

pb®
hodnocení

0x
Kus paže kde? Předpokládám někde u ramene? Takže od pasu dolů se lze bezpečně sprchovat a zbytek lze vzít mokrou žínkou. Ne vždy měli lidé koupelny, třeba moje babička se podstatnou část života myla jen mokrou žínkou.

hodnocení

Děkuji všem za návrhy řešení, ale mám za sebou cca 10 vážných operací, dovedu si poradit i ve špitále i doma. Fakt umím. Já jen chtěla vědět, jestli sprcha ve spreji funguje. Tělovou mlhu znám, ale sprchu ne. Jen jsem chtěla vědět. Za cca 100kč koupím a uvidím, pravil nevidomý. *vtip* Krásné léto všem přeji.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Omlouvám se, nelze udělit body, prý je velký podíl hodnoceného. Nerozumím tomu, ale vlastně nezáleží na tom. *smich2*

hodnocení

Musím vám říci, že jsem vyzkoušela a několikrát použila. Skvělé! Fakt velká pomoc, když se nedostaneš k použitelné vodě. *palec*Kapka luxusu v plechu :-D

Sprcha ve spreji, zkušenost?

vseok
hodnocení

0x

Hele to je dobrý. Slyším o tom poprvé. Tak to znamená, že se jako chcete sprchovat někde venku v přírodě? Jinak si to neumím představit na co by to bylo dobré. Jako pokud bych si potřeboval osprchovat orchán nebo spocené podpaží, tak dobrý.

hodnocení

Každý jsme jiný. Navíc, někdo se potí a nesmrdí a někdo smrdí a zahanběně to vnímá. Není problém, zvláště v tomhle horku, pšouknout si pod halenku nebo pod sukni, právě tenhle přípravek, který osvěží, ale svou vůní nepřebije, nepřekryje. Na to jsou jiné přípravky. Já jsem nadšená. Nevím, jestli to mužský dovede pochopit.

mich
hodnocení

0x
Sprchu ve spreji neznám, asi možná existuje. Na cesty venku mám rozprašovač s vodou. Ochladí také, leč voda vždy ztepla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]