Nejste přihlášen/a.
Má někdo zkušenost se sprchou ve spreji? V pondělí mám jít na operaci. Opraví mi krevní zásoben shuntu, to znamená pořežou mi kus paže a sprcha, v tomhle horku? No, nevím, nevím. Řešením by mohla být právě sprcha ve spreji. Znáte to někdo? Funguje to?
0x
0x
Děkuji všem za návrhy řešení, ale mám za sebou cca 10 vážných operací, dovedu si poradit i ve špitále i doma. Fakt umím. Já jen chtěla vědět, jestli sprcha ve spreji funguje. Tělovou mlhu znám, ale sprchu ne. Jen jsem chtěla vědět. Za cca 100kč koupím a uvidím, pravil nevidomý.
Krásné léto všem přeji.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Omlouvám se, nelze udělit body, prý je velký podíl hodnoceného. Nerozumím tomu, ale vlastně nezáleží na tom. ![]()
0x
Hele to je dobrý. Slyším o tom poprvé. Tak to znamená, že se jako chcete sprchovat někde venku v přírodě? Jinak si to neumím představit na co by to bylo dobré. Jako pokud bych si potřeboval osprchovat orchán nebo spocené podpaží, tak dobrý.
Každý jsme jiný. Navíc, někdo se potí a nesmrdí a někdo smrdí a zahanběně to vnímá. Není problém, zvláště v tomhle horku, pšouknout si pod halenku nebo pod sukni, právě tenhle přípravek, který osvěží, ale svou vůní nepřebije, nepřekryje. Na to jsou jiné přípravky. Já jsem nadšená. Nevím, jestli to mužský dovede pochopit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.